Saturday, 31 March 2012

DUMNEZEU, ISUS, PASTELE, SARBATORILE si ANIMALELE
Acum 4 ani am initiat o campanie de comunicare a informatiilor cuprinse in aceasta pagina.

La acea vreme, eram singurul roman care a strins astfel de informatii prin si pe internet. Aceasta pagina a fost trimisa unor preoti, prin internet si multor comunitati de romani atat din diaspora cat si din tara, prin internet, grupuri sociale de pe Facebook si grupuri personale.

Urmatorul an au inceput sa apara bloguri similare, vorbind despre aceeasi tema. Aceste bloguri sunt adaugate pe aceasta pagina, mai jos.
Anul asta, am primit acest link 
Mielul de Sfintele Pasti
de la un amic din Bucuresti care mi-a comunicat ca deja anumiti preoti au inceput sa comunice intre ei si cu slujbasii, ca trebuie sa crutam mieii de la sacrificiu deoarece dupa cum explica acest link, nu a fost si nu este nevoie de sacrificiu de miei in pragul Pastelui.
Semintele au fost plantate iar acum, prin efect domino, schimbarile au inceput.

Aceasta pagina a fost creeata prin contributia a catorva suflete voluntare a caror preocupare principala este vindecarea spirituala si fizica a planetei si totodata dedicata romanilor de pretutindeni.
·         Impartasim cu mare onoare si placere materiale create prin cei care ne trezim legat de aceasta tema  prioritara in jurul acestei sarbatori sfinte in care au loc  2 evenimente extreme:
                SARBATORIREA INVIERII Domnului ISUS CRISTOS
                si
                GENOCITUL prin SACRIFICIU PAGAN al fiintelor nevinovate care au fost prezente la nasterea lui ISUS CRISTOS si pe  care el i-a tinut in brate ca pe proprii copii si frati mai mici, invatand umanitatea despre IUBIREA UNIVERSALA.
·          
·         Trezirea si reevaluarea acestui capitol al Crestinitatii  necesita atentia cea mai mare
·         Si aceasta etapa a pornit deja in SUA:
·          
·         The Christian Vegetarian Association (CVA)

·         pe cat de controversat apare acest subiect, pe atat de  necesar a devenit,  in a fi elucidat chiar de catre biserici

·          

·          vorbind de Lumina infaptuim acte crunte de intuneric
 O parte din romani au inceput sa se trezeasca dupa cum veti descoperi in aceasta pagina
·        
 de aici incolo, efectul domino isi urmeaza natural calea  ADEVARULUI si adevaratei LUMINI


Traditiile vechi nu mai sunt compatibile nici cu adevarurile care ne-au fost ascunse pana acum si nici cu actuala evolutie spirituala prin care planeta si intreaga galaxie trec acum, impreuna cu toate fiintele, indiferent de infatisarea fizica temporara, curenta.

Aflam ca mesajele originale ale lui Isus si ale altor profeti, sfinti si personalitati spirituale cunoscute, erau cu totul diferite fata de ceea ce se impune si practica in ziua de astazi in numele religiei, cu privire la alte fiinte create de acelasi Creator, in prag de sarbatori religioase dar nu numai:
Religion, Animals and VEGetarianism


 Am aflat ca o MARE PARTE din TRADITIILE si SARBATORILE iubite noua, au fost create in scopuri de a ne mentine in control. Create si deghizate folosind un fel de “geniu” diabolic, astfel incat umanitatea sa le accepte cu bratele deschise si sa le practice cu mare voie, mandrie si bucurie nationala si traditionala, generatii dupa generatii.

Ca MANCAREA a fost unealta de control SPIRITUAL principala, folosita de cei care acum sunt eliminati de pe aceasta planeta. Ca batalia de pana acum a fost pentru SUFLETELE noastre iar PUTEREA politica si economica nu au servit decat ca MIJLOACE de a dobandi dominanta SPIRITUALA pe aceasta planeta dar nu numai.De INVIEREA Fiului lui Dumnezeu, trebuie sa incepem sa sarbatorim Pastele prin sarbatorirea VIETII si nu prin participare la OMORAT de fiinte nevinovate. SALVATI si LASATI MIEII sa TRAIASCA de INVIEREA DOMNULUI ISUS CRISTOS, asa cum ne-a invatat el.

Numarul de romani care incep sa simta o chemare launtrica, puternica in a afla si raspandi adevarul universal cu privire la ceea ce am fost programati sa credem si sa facem, zilnic si de sarbatori, creste de la an la an.
·         Cu mare onoare, impartasim prin blogurile altor lucratori ai Luminii minunati, atat din tara cat si din afara, aceste articole si materiale informative  fascinante, a caror vreme a sosit cu siguranta 
   
·        
·         ADEVARATA TREZIRE (INVIERE)
·          
·          
·        
·         DESPRE MIEII TAIATI DE PASTE

·          
·        
·         Constiinta Cristica si Pastele
DE  PASTE…Inviere sau petrecere?


Dezbatere: chiar suntem Crestini?Carne, Lapte, Branza, Oua = Sclavia, Brutalizarea, Violarea si Asasinarea Animalelor
http://www.bioconstructii.ro/carne-lapte-branza-oua-sclavia-brutalizarea-violarea-si-asasinarea-animalelor/0020120317/


PRIMUL PROTEST PUBLIC din Romania pt. un PASTE VEGAN 

Protest chiar sub ploaia a fost un succes. PRO TV ne-a filmat, si ghiciți cine a dat interviu??
Am distribuit fluturași, explicat la trecători mai multe....șunt mulțumită și fericită
:)
Mulțumiri la grupul Etică și viitor pentru organizarea ! Felicitări !!

Text postat de "Maria Magdalena" pe facebook:
·         Maria Magdalena
·        
·         In apropierea Pastelui evreiesc Iisus a mers in Ierusalim. In curtile Templului a gasit oameni vinzind vite, oi si porumbei iar altii asezati la mese, schimbau bani. Dintr-o funie a facut bici si i-a alungat pe toti din Templu, vitele si oile; a imprastiat monezile celor care schimbau bani si le-a rasturnat mesele. Celor care vindeau porumbei le-a zis:
“Scoateti astea de aici! Cum indrazniti sa faceti din casa Tatalui meu targ! (Ion 2:13-16 NIV)

Evangheliile sinoptice (Matei, Marc si Luca) ca si Evanghelia lui Ion, relateaza acest fapt. Este singura data cind Isus este prezentat intr-o ipostaza agresiva. Taierea animalelor in numele lui Dumnezeu a dus la aceasta actiune atat de necaracteristica.·       The Christian Vegetarian Association (CVA)


Religion, Animals and VEGetarianismContinuarea eseului:

Vremurile vechi, de "traditie" prin care animale create de aceeasi sursa Divina care a creeat si omul precum si o infinitate de Creatie, sunt sacrificate in ritualuri barbarice, demonice si pagane IN PRAG DE SARBATORI "RELIGIOASE", prin care numele Domnului Isus Cristos este folosit in numele asa numitor sarbatori prin care INVIEREA SA este sarbatorita prin MACELUL A MILIOANE de animalutze create SFANT, cu al caror sange si energii de trauma transmise fiecaruia dintre noi la nivel fizic, mental, emotional, spiritual,  in constiinta atat noua cat si Mamei Pamant, care totodata este imbibata cu valuri intregi de sange nevinovat, in timp ce proclamam INVIEREA Domnului Isus Cristos, toate aceste ritualuri pagane, intunecate, satanice, barbarice, la care am fost supusi si conditionati din mos stramos, a sosit vremea sa se opreasca odata si pentru totdeauna!

Actul in sine de a “sacrifica” o fiinta vie, a fost inventata, folosita si raspandita prin magie neagra si multe alte practici, ritualuri spirituale negative, in scopuri pe care este greu sa ni le imaginam si acceptam.  

Ca ORICE alt aspect al vietii de pe pamant, si SPIRITUALITATEA/RELIGIA au fost infiltrate si folosite in parte ca sa denatureze cursul spiritual normal al nostru.

Nu este vorba de adevaratii sfinti din toate religiile lumii, de preotii si calugarii puri in suflet, vorba si fapta care au aderat la diverse religii, nebanuind ca poate religia si scripturile respective au fost infiltrate si modificate de forte rau intentionate, cu scopuri de control si malefic.

Care prin puritate sufleteasca nu au banuit si nici chestionat faptul ca toate scripturile tuturor religiilor principale au avut candva mesaje cu mult diferite fata de cele din versiunile modificate de astazi.
Multe lucruri interesante apar acum prin miracolul Internetului. Cum putem discerne intre adevar, semi adevar si falsuri? Daca nu prin propria constiinta, inima, suflet si minte? In curand, astfel de dezvaluiri vor aparea public:
BIBLE, Religion and TRUTH

.
CE ROST si SCOP ARE POSTUL, RECOMANDAT CHIAR DE SCRIPTURI, CA FIIND NECESAR PENTRU PURIFICAREA SPIRITUALA SI FIZICA, daca DUPA purificarea sufletului si corpului timp de 40 de zile FARA produse de animale, apare un VAL de sacrificii a MILIOANE de vieti nevinovate, in numai 1-2 zile urmat de MESE intregi unde se consuma predominant mancaruri gatite cu acea carne a atator vieti nevinovate sacrificate in groaza si cruzimi de neimaginat?

Treziti-va dragi suflete din intuneric si iluzie, in ADEVARATA LUMINA CREATOARE, ATOTIUBITOARE si mergeti LAUNTRIC si intrebati-va PROPRIUL SUFLET daca Domnul Isus Cristos ar fi FIZIC langa voi in pragul acestor sarbatori SFINTE, cum ar reactiona marturisind acest macel incredibil de shokant al MILIOANELOR DE MIEI BLANZI, NEVINOVATI, SFINTI, IN NUMELE SAU, care au fost prezenti la NASTEREA LUI si pe care el i-a tinut in brate si iubit ca pe copiii sai?
Intunericul care a dominat aceasta planeta mii de ani, ne-a manipulat sufletele atat de adanc incat noi, oameni buni, am ajuns sa consideram astfel de acte cumplite, NORMALE.

Tot la fel cum am ACCEPTAT RAZBOIUL ca fiind un mod de a dobandi PACEA, cum am acceptat vaccinurile si otravurile chimice ca sa ne “VINDECAM”, MASS MEDIA pentru “noutati” din lume, MANCARE MOARTA sa ne hranim trupurile VII, cum am acceptat guverne corupte sa ne coordoneze vietile si sa ne spuna cum sa gandim, sa simtim, ce sa facem si cum sa ne crestem copiii. Fara sa intrebam vreodata.
Ganditi si simtiti: DE CE in TOATA lumea, CELE MAI MARI SACRIFICII RITUALISTICE si varsare de sange IN MASA, DEODATA, se fac in PRAG DE SARBATORI NATIONALE si RELIGIOASE?
CRACIUN, PASTE, PASSOVER, THANKSGIVING, RAMADAN, AN NOU?
CINE beneficiaza si se hraneste cu aceste energii emanate de miliarde de animale sacrificate in clipele mortii si zbaterii de groaza in anticipatia mortii imbibata de teroare fizica si emotional in acele clipe si zile?
Apoi CINE se hraneste cu acea materie moarta numita CARNE, IMBIBATA energetic cu acele simtaminte de spaima?
Stim deja ca SIMTAMINTELE, GANDURILE, TEMERILE, FRICA, BUCURIILE, CUVINTELE, FAPTELE SUNT ENERGIE MASURABILA de stiinta, care afecteaza MATERIA …

EVERYthing is ENERGY

ca ele sunt  in perpetua schimbare si transmutare, transmisa de la unii la altii, de la planeta si toate formele ei de viata catre, prin, in noi si mai departe... PRIN psihicul, spiritual, emotional si mental COLECTIV al planetei…
Si atunci, ne mai intrebam CAND va fi PACE pe pamant? CAND vom reusi sa scapam de FRICA SI VOM CREEA RAIUL pe Pamant pe care Domnul Isus Cristos a incercat sa ni-l insufle, cand noi inca suntem in razboaie continue cu ALTE FORME DE VIATA, cu noi insine si participam direct, inconstient, prin apatie, intentionat sau prin consumerism,  la astfel de genocite spiritual, fizice, UNIversale, planetare?CAND noi toti oameni BUNI cu SUFLETE create DIVIN,  ne vom trezi din hipnoza de masa realizand cum participam prin cunsumerism sau nepasare acestor ritualuri de sacrificiu? Cand ne putem hotara sa facem parte din SOLUTIE in loc de probleme?

CAND vom putea intelege ca INDIFERENTde CE si CATE metode de vindecare spirituala vom cauta, nimeni nu ne poate ajuta pana nu noi insine o vom face, incepand cu RADACINA CAUZA a tuturor problemelor actuale?

RAZBOIUL umanitatii cu lumea animalele si planeta insasi este instantaneu transmutat in RAZBOIUL UMANITATII CU EA INSASI...cu  DIVINITATEA INSASI
RAZBOIUL umanitatii cu animalele si planeta este instantaneu transmutat in RAZBOIUL UMANITATII CU NOI INSINE!
WORLD PEACE

Dr. Will Tuttle (World Peace Diet) si-a obtinut doctoratul prin studiul si dovada ca agresiunea dintre om catre animale este mereu transmisa si tradusa in comportamentul omului fata de om si sine insusi!
World Peace Diet

Sarbatoriti VIATA nu moartea...a sosit vremea sa ne hranim cu MANCARE OFERITA de Mama Pamant fara sa FURAM si SCURTAM, sa distrugem alte vieti...cu mancare creata si destinata hranei nu numai trupesti dar si a sufletului...priviti aceste imagini si veti afla adevarul
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.10150909407959899.522220.571789898&type=3

ale acestor suflete Divine si ganditi-va ca DROBUL si STUFATUL si FRIPTURA si CIORBA de miel, atat de populare in traditia noastra au fost facute cu mari sacrificii spirituale si cu vieti tinere intrerupte in modalitati cumplite, din COPII care au fost SMULSI fortat si brutal de langa mamele lor si prin durerea nesfarsita a MAMELOR care si-au pierdut copiii…
TOCMAI in prag de "sarbatori", in NUMELE LUI ISUS CRISTOS, FIULUI CREATORULUI, care a creeat VIATA SI IUBIRE...adevaratii preoti si calugari sfinti, NU CONSUMA CARNE niciodata, NU NUMAI DE "POST"deoarece ei cunosc aceste adevaruri Divin Universale...
sunt peste 15 000 DE RETETE FARA CARNE, MANCARE BIO DIN CARE OMUL SE POATE HRANI CAT SE POATE DE SANATOS si GUSTOS, ATAT PT. SUFLET CAT SI PT. TRUP...precum multi inlocuitori ai carnii din SOIA organic si alti inlocuitori cu protein pe baza de plante
Mancaruri traditionale variante VEG RAW
PLANETA SE TREZESTE ACESTOR ADEVARURI, A SOSIT SI ROMANULUI VREMEA.

Noii copii Indigo, Cristal care sosesc cu milioanele pt. ajutorul creerii Noului Pamant nu se ating de carne si nu degeaba! Noile IMBUNATATIRI si TRANSFORMARI la nivel ADN prin care fiecare dintre noi trecem in clipele de fata, nu mai necesita MATERIE MOARTA ca sa TRAIASCA ci dimpotriva!

Totul este FRECVENTA, inclusiv constiinta noastra. La CE frecventa vibram fiecare din noi? CE FEL DE "MANCARE" simtim nevoia inca sa consumam?
Materia MOARTA imbibata cu energie de spaima, nu poate emana frecvente INALT VIBRATORII DIVINE. "WE ARE what we THINK, DESIRE, FEEL, SAY, DO AND EAT""SUNTEM ceea ce GANDIM, DORIM, SIMTIM, VORBIM, FACE SI MANCAM"
Au sosit vremurile cand religia Crestina dar nu numai, sa ajute umanitatea cu astfel de adevaruri Universale!

Cu CE frecventa mancare ne hranim copiii si ce repercursiuni la nivel spiritual si planetar pentru ei si noi, are mancarea pe care noi le-o dam?  

May all beings be free!
Please join the Circle and together we will embrace the earth with an energy field of love and compassion.
Healing prayer by Dr. Masaru Emoto
"I send the energy of love and gratitude to the waters
and all living creatures in the waters, skies, and lands of this Earth.
To the gorillas, whales, dolphins, horses, rabbits, doves, frogs, pelicans, fish,
shellfish, turtles, trees, bears, elephants, wolves, mountains, planktons,
corals, ferns, butterflies, bats, bees, algae ... to ALL living creatures ... I am sorry.
Please forgive me. Thank you.
I Love You."Se nasc miscari globale peste noapte, pentru a vindeca planeta in aceasta directive
Cea mai importanta carte a acestui secol explica in detalii cum si de ce trebuie vindecata planeta din acest pdv extreme de vital de rezolvat
si primele 3 capitole traduse in romana


Dieta Pacii


 Mesaj trimis catre  Ierodiakon Ioan Danci

prin facebook

pentru bisericile Crestin Ortodoxe din toate lumea

Buna ziua ♥

Am creeat acest blog

Religion, Animals and VEGetarianism
pentru a ajuta umanitatea sa se vindece incepand cu problema cea mai fundamentala de unde toate celelalte pornesc. Mancarea noastra cea de toate zilele. Cea fizica si cea care o afecteaza mai departe pe cea spirituala

Observand iubirea dumneavoastra neconditionata pentru TOATE fiintele create de Bunul Dumnezeu, am simtit sa va contactez cu acest subiect cat se poate de esential pentru vindecarea profunda si inaltarea constiintei umane inapoi catre Lumina de unde am fost creeati.

De cativa ani, ma preocupa din ce in ce mai profund anumite aspecte din toate religiile majore dar in special din cea Crestin Ortodoxa.

In general, tocmai in preajma sarbatorilor majore religioase, are loc sacrificiul a milioane de animale.
MESELE RELIGIOASE au loc in JURUL animalului sacrificat, transformat in MANCAREA PRINCIPALA.


La noi sunt mieii de Paste si porcii de Craciun, la alte culturi/in alte religii tot la fel: mieii si chiar la Americani de Craciun si Paste se sacrifica porcii si curcanii, pe langa sarbatoarea lor nationala de THANKSGIVING unde tot la fel se sacrifica MILIOANE de biete pasari/curcani.

Pe masura ce a trecut timpul si am analizat prin constiinta mea aceste acte de sacrificii care au loc TOCMAI in preajma sarbatorilor religioase si incurajate de toate religiile majore din lume dar mai ales dupa ce am aflat despe materialele si cotatiile/paragrafele religioase din aceasta pagina:

Religion, Animals and VEGetarianism


Am inceput sa am multe intrebari si mari dubii despre legatura dintre Dumnezeu si sacrificiul de animale in general, dar mai ales in preajma sarbatorilor religioase.

Revenind la religia noastra, Crestin Ortodoxa, mi se pare uluitor si incredibil cum insasi religia noastra INCURAJEAZA POSTUL timp de cateva saptamani INAINTE de Paste, dupa care, sacrificiul a SUTE DE MII de miei sfinti, care au fost prezenti la nasterea Domnului si pe care Domnul Isus Cristos i-a adorat si tinut in brate ca pe proprii sai copii iubindu-i la fel de mult ca si pe oameni, deci tocma inainte de sarbatorirea INVIERII DOMNULUI, sute de mii de miei sunt brutal sacrificati si rauri de sange imbiba Mama Pamant prin care Dumnezeu ne hraneste cu infinita abundenta de mancare OFERITA (legume, vegetale, fructe, graunte, seminte, nuci, alune, ierburi) nu cu viata LUATA.


Imi doresc foarte mult ca bisericile noastre si reprezentantii adevarati ai Luminii Dumnezeu din cadrul bisericilor sa analizeze aceste paragrafe din linkul de mai sus, eventual sa le traduca si sa le impartaseasca si contempleze asupra lor.

Cand, unde si de ce au aparut si apar aceste EXTREME DIFERENTE intre invataturile religioase din acea pagina link si practicile religioase curente?

Eu personal am inceput sa fac niste legaturi in constiinta mea dar este mare si vitala nevoie ca PREOTII si DASCALII din cadrul bisericilor Crestine sa reconsidere cu mare importanta redescoperirea acestor mesaje transmise umanitatii si religiilor chiar de Domnul nostru Isus Cristos si sa se initieze o mare campanie de studiu si comparatie intre aceste invataturi pasnice care fac absolut sens Divin si practicile sangeroase aprobate de biserici in zilele noastre, prin sacrificiile a milioane de suflete inocente prin animale benevolente TOCMAI in preajma si PENTRU sarbatorile religioase care sunt in opozitie si contradictie totala cu mesajul original al Dumnezeului si Fiului sau pentru umanitate.

Multi calugari, pustnici crestini nu au consumat produse de animale. Perioada de POST inainte de PASTE este ceea ce umanitatea ar trebui sa aibe mereu, nu numai de Paste. In acelasi blog de sus, multe alte subteme pe aceasta tema sunt impartasite: din punct de vedere stiintific/sanatate si solutii cu alte feluri de mancaruri adecvate omului pentru sanatate spirituala si fizica.

Unde, cand si de ce tocmai acest aspect extrem de important apare atat de diferit in scripturi?

CARE este adevarata cale a Luminii?
Iubirea, protectia si prezervarea VIETII
sau
Chinul, distrugerea, sacrificiul ei?

Cele mai mari sarbatori religioase au loc IN JURUL ritualului de sacrificii de animale?
Nu este asta o practica demonica, pagana infiltrata in religii?

CUM PUTEM invita preotii din religii sa dea atentie la aceste aspecte vitale din religie?

Am facut acest apel la dumneavoastra pentru motivul ca am observat din pozele profilului facebook ca sunteti un ADEVARAT SUFLET AL LUMINII, un ADEVARAT CONDUCATOR SPIRITUAL, un egal iubitor de animale precum si de oameni, un mare exemplu pentru alti preoti care inca nu au realizat aceste aspecte vitale.

Cum oare putem spera sa ne inaltam catre Lumina si sa ne vindecam daca noi consumam trupuri si produse provenite din animale care au trait vieti traumatizate  si apoi sacrificate demonic, cu suferinta si cruzimea si spaima mortii imbibate energetic prin adrenalina in fiecare molecula de carne si transmisa umanitatii prin MESELE/MANCARURILE noastre?
De ce oare reiese clar din paragrafele si invataturile religioase ale linkului de mai sus ca Sursa Creatoare a tot interzice clar sacrificiul/consumul de animale
si in acelasi timp, prin religia noastra si alte religii, acelasi sacrificiu si consum sunt permise si incurajate prin mesele si pomenile religioase?

Astfel de intrebari sunt ceea ce am simtit sa impartasesc cu bisericile noastre

Dupa acest mesaj, va voi trimite cateva alte links care din pdv stiintific se demonstreaza ca oamenii nu sunt biologic creeati sa consume carne si produse lactate

Cu eterna recunostiinta pentru timpul acordat ♥
DOAMNE AJUTA!
Manuela
mesaj 2, in continuare ·        
·        
·        
·         SUTE DE MILIOANE DE CRESTINI DIN INTREAGA LUME cred ca Dumnezeu, prin religii/scripturi, CERE sacrificii de animale iar ca Domnul Isus prin povestea cu PESTII incuraja pescuitul
in linkul primului mesaj, ca si aici


·         JESUS and the FISH story
     
         
o    apare o explicatie care face mult mai mult sens decat ceea ce s-a interpretat din partea scripturilor cu multiplicarea simbolica a pestilor


   
CE DUMNEZEU ar cere SACRIFICIU de sange si DE CE?
DOAR NU EL A CREEAT ACELE SUFLETE IN VIETI/TRUPURI DE ANIMALE?
DE CE tot El, Dumnezeu, ar cere ca ele sa fie SACRIFICATE in numele sau?
   
LA CE i-ar ajuta si CUM l-ar face sa se simta IUBIT prin macelarirea demonica a unor animale nevinovate, blande, blajine pe care chiar Domnul Isus Cristos le-a tinut in brate ca pe proprii copii?

         
o   
o    In acest blog, prin multele sublinks, toate temele si subtemele legate de acest subiect sunt expuse pe larg


·     
·     
·         Planetary healing from the ground up


RELIGION AND VEGetarianism
o     

o    Am creeat aceasta pagina cu cotatii scripturale religioase din surse in engleza. Pentru oamenii care au acces la Scripturile in limba romana ne-ar prinde de mare folos sa se gaseasca aceste cotatii de referinta in varianta si traducere in limba romana. Daca puteti alcatui o pagina similara, versiune in limba romana, va rugam sa ne-o impartasiti tuturor.

Totodata, am inteles ca sunt in jur de 400 de versiuni ale Bibliei. In unele versiuni sacrificiul de animale si consumul de carne este complet interzis si de neaaceptat de Dumnezeu.
In alte versiuni sacrificiul apare ca fiind CERUT si ASTEPTAT de Dumnezeu. CARE este adevarul SUPREM? 
"SA NU UCIZI"
http://www.sfapostolandrei.com/html/10_porunci.htmnu nu se refera la a nu ucide deloc?
Cum putem afla adevarul intr-un ocean de confuzii si contradictii atat de mari?
 
Aici mai doresc sa adresez cateva puncte si sa invit si pe altii sa comenteze/isi impartaseasca parerea specific la aceasta portiune legata de aspectul religios:
Daca posturile sunt recomandate de religie pentru purificarea sufletului si trupului, atunci cand ele sunt urmate de sacrificiul a milioane de animale pentru consumul mancarii sarbatorilor religioase, nu este o mare discrepanta intre invataturile Dumnezeului si ale Fiului Sau, Iisus Cristos prin care trebuie sa iubim INTREAGA SA Creatie si sa traim PURI in suflet si trup MEREU, nu numai inaintea sarbatorilor?

o    REALITATEA SHOCANTA la care fiecare din noi participam (si unul din principalele motivatii din spatele creerii acestui blog)  http://trezireasivindecareaplanetara.blogspot.ca/2012/01/efectele-mancarii-asupra-sanatatii.html
o   

Oare ce or gandi si simti Dumnezeu si Fiul Sau, Iisus Cristos privind acest spectacol de groaza? Unde este LUMINA? UNDE este IUBIREA?
o     
o    Sa ne rugam pentru adevar prin care numai asa ne putem salva sufletele cu adevarat.


Primul restaurant Crestin, cu mancare sanatoasa, deschis recent de Cristian Filip, presedintele Fundatiei Crestine “Parintele Arsenie Boca” si Marian Grajdan.  
http://www.restograf.ro/primul-restaurant-crestin-vegetarian-in-bucuresti/

Mancaruri traditionale variante VEG RAW

Cea mai importanta carte a acestui secol explica in detalii cum si de ce trebuie vindecata planeta din acest pdv extreme de vital de rezolvatSi primele 3 capitole traduse in romana

Dieta Pacii
·          
·          
·         Dumnezeu, Isus, Pastele si Animalele                                                                                                                          
 
http://trezireasivindecareaplanetara.blogspot.ca/2012/03/dumnezeu-isus-pastele-si-animalele.html     
·          
 


http://agnvegglobal.blogspot.com/2011/12/meat-eating-animal-killing-and-our.html
 

 • Se nasc miscari globale peste noapte, pentru a vindeca planeta in aceasta directie
  http://www.circleofcompassion.org/ http://www.circleofcompassion.org/join.html
  http://www.all-creatures.org/book/r-worldpeacediet.html

  May all beings be free!
  Please join the Circle and together we will embrace the earth with an energy field of love and compassion.
  Healing prayer by Dr. Masaru Emoto"I send the energy of love and gratitude to the waters
  and all living creatures in the waters, skies, and lands of this Earth.
  To the gorillas, whales, dolphins, horses, rabbits, doves, frogs, pelicans, fish,
  shellfish, turtles, trees, bears, elephants, wolves, mountains, planktons,
  corals, ferns, butterflies, bats, bees, algae ... to ALL living creatures ... I am sorry.
  Please forgive me. Thank you.
  I Love You." • ANIMALS’ TRUE PURPOSE on Earth

     FARM ANIMALS beauty, intelligence and consciousness in VIDEO http://agnvegglobal.blogspot.ca/2012/06/farm-animals-beauty-intelligence-and.html
     


  ANIMALS MAGIC  
  COMPASSION and Animals

  Supremacism, elitism, specism, racism, how it all began
  Planetary healing from the ground up  

  http://agnvegglobal.blogspot.ca/2012/05/planetary-healing-from-ground-up.html
      
   
  Acest blog nu are scopul de a inlocui sfaturile medicale ci doar impartaseste informatii prin libertatea circularii informatiei si a exprimarii cuvantului.