Tuesday 3 January 2012

Efectele mancarii asupra sanatatii fizice, spirituale si planetare



Acest blog este efectul cumulativ al unui jurneu de peste 15 ani in cautarea adevarului despre cauza fundamentala a suferintei de neimaginat in care se afla umanitatea si planeta. 

 http://www.protectiaanimalelor.ro/vegetarianism/citate_suferinta_animalelor.html




Fiecare are liberal arbitru sa creada ceea ce va alege din ce se impartaseste aici! Acest material reprezinta doar o invitatie catre cercetare proprie si personala!

Nu sustinem ca ceea ce se expune pe acest site reprezinta adevaruri supreme ci doar niste puncte alternative de vedere, ce pot fi cercetate mai departe de cei interesati. Nu suntem autoritati in nici un domeniu, dar consideram ca avem dreptul la o opinie precum si la libertatea schimbului de pareri, observatii si informatii !  



Nu este vorba despre cine are dreptate si cine nu. Adevarul Divin este unul singur si este datoria noastra spirituala si umana sa il cautam si intelege cu sinceritate si ingaduinta.

Nu ne credeti pe cuvant! Unele articole si documentare sunt create prin prisma, experienta si perceptia autorului. Fiecare individ este dator lui insusi sa cerceteze mai departe! Totodata, daca simti ca viata ta asa cum este acum, adaptata acestui sistem îti ofera siguranta si comfort sau daca simti ca aceste informatii te tulbura mult mai tare decât poti suporta, te poti opri oricand. Acest blog a fost creeat pentru cei care sunt gata sa paseasca cu adevarat in afara conditionarilor si programarilor sociale, spirituale si de sanatate traditionale.  



 
Acest blog ofera o foarte diferita perspectiva din pdv al sanatatii fizice, spirituale, planetare, despre efectul a ceea ce consumam si purtam, asupra Creatiei. Ne-am straduit sa acoperim o cat mai vasta colectie prin prisma umana, spirituala, stiintifica, a mediului inconjurator si religioasa.

Fiecare din aceste teme sunt categorisite prin link-urile din stanga paginilor blogului.

Fiind un proiect international, majoritatea informatiile link presentate sunt in engleza si cu traducere in romana a partii text si postarea unor documentare subtitrate in romana precum si o serie de prezentari video facute de doctori in Romania.

Acest text si blog contine o cantitate de informatie voluminoasa datorita importantei transmisiei lor.



 Veti avea nevoie de ceva timp ca sa puteti parcurge totul dar va asiguram ca fiecare minut investit aici va fi mai mult decat binevenit in vietile voastre.

A luat multe mii de ani ca sa ajungem in aceasta stare regresiva de constiinta si va lua ceva mai mult decat un blog si un text ca sa ne deprogramam si sa ne trezim din aceasta transa, amnezie si trauma spirituala multi milenara.




Textul in sine s-a dorit a fi o carte initial, dupa care ne-am decis sa creem acest blog unde multe alte videos si documentare au putut fi adaugate.

Unele mesaje, de o importanta cruciala, sunt mentionate in mod repetat, pentru o mai buna intelegere si aprofundare.

Proiectul AGN de vindecare a oamenilor si animalelor si cum a inceput tot!

Notiunile prezentate aici nu vor fi gasite in carti si surse traditionale, obisnuite. Cea mai mare parte a informatiilor prezentate aici a fost obtinuta din surse unice, speciale, atat de natura fizica, dar si non-fizica. Cititorul este incurajat sa parcurga materialul cu inima curata si mintea deschisa si sa-i permita intuitiei proprii sa-i fie ghid in descoperirea, experimentarea si reamintirea acestor dezvaluiri.

Implicatiile de natura spirituala, planetara, umana si fizica ale faptului ca oamenii inca distrug si apoi manaca alte creaturi! Probleme si solutii. Actuale si posibile.
O perspectiva diferita: trecut, prezent, viitor. 



 
Aceasta este o chemare pentru trezirea globala. Scopul ei nu este nicidecum sa acuze sau sa judece deoarece toti am fost si multi inca mai suntem, parte a matricei carnii si altor produse animale, precum pantofi, haine, mobila.

Nu se pune accentul nici pe vina apasatoare, prelungita pentru ca ceea ce am facut sau facem in prezent nu serveste scopul iluminarii si eliberarii sufletelor noastre si ale animalelor din aceasta inchisoare. Iubire, compasiune, iertare, intelegere si cel mai important, dorinta vie, adevarata de a face parte din schimbare.. de asta avem nevoie acum!


 



TOTUL este energie
http://www.youtube.com/watch?v=J-S3c1U4FPA&feature=related 


http://www.protectiaanimalelor.ro/vegetarianism/citate_suferinta_animalelor.html
 
iar aici sunt incluse SENTIMENTELE, EMOTIILE, GANDURILE, DORINTELE, INTENTIILE, CUVINTELE si ACTIUNILE. ENERGIA nu dispare niciodata, doar se transforma si se transmuta. Stiinta a studiat, experimentat si confirmat asta de multe decenii.

Vindecarea lumii in care traim, plecand de la adevarata baza:
Acest eseu a fost creat cu scopul de a uni punctele si face conexiunile la scala mare, pentru oameni, atat in fata celor in stare amnezica, dar si a celor constienti, in ceea ce priveste felul in care oamenii percep cu adevarat animalele care traiesc cu noi, pe aceasta planeta si totodata cum acest aspect constituie de fapt in aprofunzime, radacina tuturor problemelor umanitatii si planetare.

Problemele actuale ale umanitatii:
- Razboaie
- Maladii si boli
- Foamete
- Distrugerea mediului
- Deconectarea spirituala de la adevarata Sursa

“Cea mai violenta arma de pe pamant este furculita” – Mahatma Gandhi

”Atata timp cat vor exista abatoare, cu siguranta ca vor mai fi campuri de lupta” – Leo Tolstoy

“Misiunea noastra este aceea de a ne elibera…prin largirea cercului compasiunii catre toate fiintele, intreaga natura si tot ceea ce este frumos”
“Nimic nu va ajuta mai mult omenirea, prin intensificarea starii de sanatate si cresterea sanselor de supravietuire decat evolutia spre o dieta vegetariana” – Albert Einstein

“Atata timp cat oamenii vor continua sa masacreze animalele, oamenii vor continua sa se ucida unii pe altii. Intr-adevar, cel care seamana durere si crima, nu va putea nicicum culege bucurie si iubire” – Pitagora, matematician

Auschwitz incepe cand cineva se uita la un abator si-si zice: sunt doar animale. Theodor W. Adorno

Dezastrul fundamental
Adevarata bunatate umana, pura si libera, se poate exprima numai atunci cand “recipientul” ei nu are nicio putere. Adevaratul test moral al umanitatii, testul fundamental (care nu este vizibil la suprafata), consta in atitudinea pe care aceasta o are fata de aceia care sunt la mila ei: animalele. Si din acest punct de vedere, omenirea a suferit o rasturnare de situatie, una asa de puternica incat totul a avut de suferit. Milan Kundera

Specii superioare, superioritatea rasei umane
“Am fost in razboi cu alte creaturi de pe acest pamant inca de cand primul om, devenit vanator, a plecat cu o sulita in paduri. Imperialismul uman a impus peste tot sclavia, opresiunea, crima, si mutilarea altora. Peste tot in jurul nostru vedem taberele de scalvi pe care le-am creat pentru creaturile de langa noi, ferme industriale si laboratoare de mutilare, Dachaus si Buchenwalds (nume de lagare de concentrare celebre) pentru speciile cucerite. Macelarim animalele pentru mancare, le fortam sa faca trucuri prostesti pentru amuzamentul nostru, le impuscam si infigem carlige in ele…iar apoi numim asta sport. Am ravasit locurile salbatice, in care odata demult, ele salasuiau. Specismul e mult mai inradacinat in noi decat insusi sexismul, ceea ce spune deja foarte multe.” Ron Lee

Ecourile Holocaustului:
Dati-mi voie sa o spun direct: suntem inconjurati de o industrie a degradarii, cruzimii si uciderii care concureaza puternic cu grozaviile de care Al Treilea Reich a fost capabil, chiar le umbreste, pentru ca acum vorbim de ceva care nu pare a cunoaste sfarsit, se auto-regenereaza, aducand iepurii, pui si toate celelalte animale in aceasta lume cu singurul scop de a le ucide. J.M. Coetzee

Nepotii nostri ne vor intreba intr-o buna zi: unde erati in timpul Holocaustului animalelor? Ce ati facut in acest timp, impotriva acelor actiuni groaznice? Nu vom putea sa le oferim aceeasi scuza din nou, ca nu am stiut…
Dr. Helmut Kaplan (www.powerfulbook.com)

Traditiile noastre de a manca necesita o mentalitate de violenta si negare ce radiaza silentios in fiecare aspect al vietii noastre private si publice, invadandu-ne institutiile si generand crizele, dilemele, inegalitatile si suferintele pe care incercam degeaba sa le intelegem si sa le adresam in mod efficient.
Un nou mod de a manca ce nu se mai bazeaza pe privilegiu, comoditate si exploatare nu numai ca este posibil dar essential si inevitabil.
Inteligenta noastra launtrica o cere.
Dr. Will Tuttle "World Peace Diet" (“Dieta Pacii”)


Condamnam universal suprematismul, elitismul si exclusivismul care distrug pacea si justitia sociala, desi fara dubiu si chiar mandrii adoptam exact aceleasi atitudini in relatia noastra cu animalele.
Dr. Will Tuttle
http://worldpeacediet.com/

“Nu mai trebuie sa cautam pacea universala pe aceasta planeta decat atunci cand omul va inceta sa omoare animale pentru mancare. Pofta de sange a imbibat gandul colectiv al rasei umane si distrugerea vietii va continua sa-si repete psihologia din nou si din nou, pana cand omul va aplica legea in toate fazele vietii, The lust for blood has permeated the race thought and the destruction of life will continue to repeat its psychology, the world round, until men willingly observe the law in all phases of life, “ Sa nu ucizi” – (‘Thou shalt not kill.’”) Charles Fillmore, “The Vegetarian,” May 1920


Cel mai bun discurs pe care l-ai auzit: Gary Yourofsky
http://www.youtube.com/watch?v=es6U00LMmC4

Pacea pe pamant, pentru care cei mai multi cred ca lupta cu adevarat, nu va deveni niciodata o experienta pe care o vom trai, atata vreme cat noi continuam sa distrugem alte fiinte, indifferent care e motivul sau “scuza”.
Orice schimbare la nivel fizic e determinata de ceea ce se intampla la nivel energetic. FIECARE problema fizica incepe la un nivel NON-fizic, fiind de fapt un EFECT al deconectarii SPIRITUALE.


RAZBOIUL impotriva altor fiinte, RAZBOAIELE impotriva noastra
In fiecare minut, in lume: 2000 de iepuri, 900 de oi, 500 de vaci, 2.600 de porci, 3.000 de rate, 1.200 de curcani, 84.000 de pui si inca muuulte alte animale sunt MACELARITE si consumate ca ALIMENTE.

Faceti singuri calculele si daca vreti sa vedeti live aceste numere, 24/7, vizitati http://www.adaptt.org/killcounter.html (dreapta sus a paginii)
si
http://www.circleofcompassion.org/
pe partea stanga a paginii principale.

Pur si simplu, in fiecare minut, puteti vedea numarul de animale ucise din fiecare categorie si puteti face calculele. Se gandeste oare cineva la aceasta inimaginabila rata a animalelor ucise in masa, la acest crud genocid la care toti luam parte, fie prin ignorare, prefacandu-ne ca nu vedem sau nu auzim, consumand si folosind produse animale..?

Credem cumva ca in aceste conditii, vom vedea vreodata PACEA si LUMINA pe acest pamant?
Toata aceasta energie a DURERII si TERORII, transmisa instantaneu in CARNEA nefericitelor fiinte care sunt macelarite, desi aveau un SUFLET, carne care devine mancare pentru noi si pentru copiii nostri, e ingerata si devine una cu propriul nostru corp, cu emotiile si sentimentele noastre, fiind de acolo transmisa in CAMPUL ENERGETIC al PAMANTULUI, absorbindu-se din nou in inimile si sufletele si mintile noastre...

Dr. Will Tuttle (World Peace Diet) si-a obtinut doctoratul dovedind aceste fapte din pdv stiintific dupa cateva decenii de cercetare.

Toata aceasta frica, teroare, si energie a durerii devenind parte din NOI, chiar credem ca vom reusi vreodata sa dobandim PACEA in lume, si ca oamenii vor trai, intr-un final, in IUBIRE, depasindu-si TEMERILE? Datoria noastra KARMICA va creste pana cand ne vom trezi si vom constientiza ce se intampla, carei teribile programari mentale ne-am lasat prada, si pentru cat timp! Intrerupand calatoria, destinul unui suflet, indiferent de forma corpului acelui suflet, interfereaza cu planul Universului, dreptul la VIATA si LIBERUL ARBITRU conform caruia fiecare suflet ar trebui sa traiasca liber, fericit si pana la finalul de drept al vietii.

Animals and Consciousness
http://www.youtube.com/watch?v=iPefh1P-8ig


Oamenii au fost facuti sa poata supravietui numai prin forta vitala. Acum insa, suntem la vieti distanta de intoarcerea la puterile divine de care beneficiem, cum ar fi supravietuirea datorata energiei solare, asta in ciuda faptului ca sunt deja in lume aproximativ 3000 de breathatarieni.
http://www.formula-as.ro/2011/955/enigme-16/autotrofii-oameni-care-traiesc-fara-mancare-si-fara-apa-13377


Mama Pamant a oferit fara a cere nimic in schimb, mancaruri create special pentru oameni: fructe, legume, vegetale, grane, nuci, semintea. Acestea sunt singura mancare pentru sanatarea spirituala, fizica si psihica, dar si cele care pot hrani pacea mondiala. Dr. Will Tuttle, autorul dietei si miscarii “Dieta Pacii Mondiale”, si-a obtinut doctoratul dovedind pe calea stiintei ca agresiunea oamenilor fata de animale si atitudinea violenta fata de acestea transmuta si oglindeste, fiind o cauza a violentei si agresivitatii fata de alti oameni. Nu este singurul vizionar care a dovedit acest lucru.

- Razboaiele nu au inceput niciodata om impotriva om, ci om impotriva altor fiinte, devenind pe parcurs ceea ce noi cunoastem azi ca razboi dus unul impotriva celuilalt. Vrem pace si iubire in lumea noastra? Este usor. Hai sa incepem sa practicam aceste lucruri, de la baza, de la nivelurile fundamentale, cu familiile noastre spirituale, indifferent de forma trupeasca pe care membrii acestia o au acum. Dieta pentru Pacea Lumii este singura noastra cale pentru o adevarata pace a lumii.

- Unde se duce energia fricii pe care o degaja teribilele vieti si morti ale miliarde de suflete din fermele de animale si din laboratoarele experimentale? Devine instant una cu carnea si corpul acestor animale, in timpul mizerabilelor vieti si al teribilelor morti.


- Si apoi, tinand cont ca aceasta amprenta a fricii ramane imbibata in carne si piele, dar si in campul energetic al planetei, iar noi fie o consumam, fie o purtam, fie o raspandim, intr-un cerc vicios fara oprire. Acesta este primul pas al constientizarii.

- Adoptarea unui stil de viata fara produse animale si dezvoltarea iubirii si compasiunii prin reamintirea faptului [pe care il stim in interiorul nostru] ca animalele sunt create din aceeasi sursa din care au fost creati copiii nostri si chiar noi si tot ce este frumusete si iubire si divinitate si cultivarea unei relatii de compasiune si iubire cu fratii si surorile noastre in forma animala, creeate de Divinitate, este urmatorul pas.


- Pentru cei care sustin ca animalele nu merita la fel de multa atentie ca oamenii, le sugeram sa nu uite ca totul incepe de la modul in care o tratatam pe Mama Pamant si pe ceilalti copii ai ei, caci abia dupa ne putem gandi la modul in care ne tratam propria familie.
- Animalele, ca si noi si ca celelalte forme de viata au fost create pentru a crea energie pentru planeta. Ele sunt de asemenea, familia noastra, dar si ghizi spirituali in atatea moduri. Sunt si vindecatori exceptionali!

- O planeta unde unele fiinte le omoara si mananca pe altele, cu oamenii la varful piramidei, va deveni in mod inevitabil nesustenabila si canibala. Dupa ce vulpea a mancat toti iepurii, dupa ce lupul a mancat toate vulpile, dupa ce leul va fi mancat toti lupii si dupa ce omul va fi mancat toti leii, spre cine se va intoarce omul, pe cine va mai manca, daca nu pe el insusi?


- Pentru cei ce sustin ca tipul omnivor este modul echilibrat de viata, atunci.. de ce Creatorul nu a facut toate fiintele omnivore?

- De ce majoritatea grupurilor de animale nu sunt carnivore, ci erbivore? De ce omul nu mananca animalele carnivore? De unde isi ia uimitorul, frumosul, puternicul cal muschii si energia, daca tot ceea ce mananca este iarba?


- Ce putem zice despre zimbrii, elefanti, girafe, zebra, caprioare si cate si mai cate? De unde isi iau vacile coarnele si oasele puternice, daca se stie ca nu consuma cu siguranta produse lactate, ci doar produc lapte pentru puii lor, din iarba pe care o mananca, asa cum le-a fost dat?! Inseamna ca nu e nevoie de lactate pentru a-ti face necesarul de calciul, care poate fi obtinut cu usurinta din produse cu clorofila..

- De unde isi iau veganii care practica bodybuilding si atletii masa musculara si energia, din moment ce nu se ating de mancaruri animale sau steroizi? Aceasta este intr-adevar hrana pentru spirit si trup sanatos. Multe linkuri sunt postate pe acest blog si aceste idei incep sa faca inconjurul lumii.


- Dupa ce si-au dat seama ce reprezinta carnea si dupa ce au daramat mitul proteinelor animale, multi oameni au devenit vegetarieni de proba, apoi vegan, apoi vegan raw-foodisti, care e combinatia cea mai buna [mananca mai mult mancare in stare naturala, cat mai putin preparata si un procentaj mai mic de mancare vegan gatita]. Produsele din soia si tofu intr-o dieta bazata pe plante pot fi o solutie temporara, dar hrana raw, vie, completa, organica, 100% bio este cea care va asigura un stil de viata atat plin de compasiune, cat si foarte sanatos!



Au fost oamenii facuti sa manance carne si sa consume produse lactate? Cum a inceput totul si daramarea mitului produse lactate/calciu. Linkuri informative pe acest blog.

How humans are not physically created to eat meat
http://www.celestialhealing.net/physicalveg3.htm

Humans are naturally plant-eaters according to the best evidence: our bodies
http://michaelbluejay.com/veg/natural.html

Cel mai mare site din lume pe aceasta tema (mii de articole, links, videos)
http://www.notmilk.com/

http://www.notmilk.com/deb/barnard.html
Pot 6,000 de fizicieni sa greseasca?

http://www.strongbones.org/

Dangers Of The Dairy Industry! Change Your Diet Change Your Health! Part 1
http://www.youtube.com/watch?v=TdHoOq2jx8g&feature=related

No cow's milk for humans at any age...even Dr. Spock agrees
http://www.vegsource.com/j-morris-hicks/no-cows-milk-for-humans-at-any-ageeven-dr-spock-agrees.html

CHEESE has a LITTLE KNOWN Secret: Consumers Beware
http://gomestic.com/consumer-information/cheese-has-a-little-known-secret-consumers-beware/

Cand, cum si de ce a inceput omul sa manance carne? In timp ce pe Internet circula mai multe teorii despre acest subiect, ceea ce prezentam noi aici este probabil varianta cea mai rar intalnita.

Mancare aditionala pentru minte si inima: cele mai multe persoane religioase sustin ca scripturile ii incurajeaza in folosirea animalelor ca resursa, deoarece “Dumnezeu a creat omul superior tuturor celorlalte forme de viata, asta dandu-i autoritatea sa domine peste toate celelalte forme de viata, sa faca ceea ce vrea si sa le trateze pe acestea din urma ca pe bunuri. “

Aceste lucruri sunt lipsite de sens in fata Adevarului universal.

Creatorul i-a dat omului rolul de gardian, pazitor si purtator de grija asupra tuturor celorlalte forme de viata, insemnand ca noi suntem aici ca sa spijinim, protejam, iubim orice alta forma de viata, sa traim in IUBIRE, ARMONIE, ADMIRATIE PROFUNDA si RESPECT fata de tot ce apartine vietii, nu sa distrugem.


Suntem co-creatori, nu distrugatori. Pentru cei care sustin ca aici pe pamant si chiar in alte parti din univers, E NORMAL SI NATURAL ca unele creaturi sa le manance pe celelalte, intrebati-va: de ce un Creator Dumnezeu, o Forta, Energie, Tata, Mama [sau orice alt nume mai stiti] iubitor, inteligent, omnipotent, omniprezent, omniscient si-ar impinge limitele pentru a crea SUPERBE, EXTREM DE COMPLEXE, FRUMOASE si IUBITOARE fiinte, cu DIVERSE FORME, CULORI, DESIGN, DETALII, doar ca noi sa le distrugem??

Creat cu iubire, doar pentru a fi distrus?? Doar pentru a se manca unele pe altele? Ne-am incumetat macar sa studiem si sa incercam sa intelegem complexitatea naucitoare a unei unghii sau a unui fir de par? Lasand deoparte complexitatea corpului ca un intreg si toate functiile sale la nivel molecular? Atat la om, animale, plante si minerale? Lasand la o parte crearea unui suflet care sa ocupe fiecare corp? Atat de multa IUBIRE, atata EFORT pentru a crea aceasta viata, cu unicul scop de a fi distrusa? Imagineaza-ti ca ai vrea sa creezi niste roboti. DE CE ar fi cineva nevoit sa inventeze niste roboti cu alt scop decat tehnologic sau practic?


Lasand la o parte crearea VIETII!


Cand te-ai decis sa creezi un robot, te-ai hotarat si ca scopul acestei creatii/inventii este ca ea sa fie distrusa cand va fi completa? De asta creează oamenii lucruri? Sa le distruga?? Atunci cum poate cineva sa spuna ca scopul lui Dumnezeu pentru animale este ca ele sa fie distruse de oameni? Scopul CREATIEI nu poate fi DISTRUGEREA! Pentru cei care se intreaba.. cum se face ca unele animale ucid pentru hrana, iar altele nu?

Care este diferenta? Pai.. raspunsul nu este usor de aflat, dar este inlauntrul nostru; si este gata sa iasa la suprafata atunci cand suntem pregatiti sa il primim..

Acum multe milenii, in timpul rebeliunii universale a unor fiinte (cunoscuta si ca rebeliunea luciferiana) http://www.revelatorium.com/
printr-o regresie a constiintei si o folosire gresita, comandata de ego a puterilor divine, rebelii au inceput sa se joace de-a creatorul, au reusit, pentru o perioada mare de timp, sa altereze anumite forme de viata.. si au transmis asta si mai departe.

Astfel, explicat in cel mai simplu mod, UNELE fiinte au fost afectate negativ, programate si schimbate in asemenea masura, incat au inceput sa ucida pentru mancare, urmand manipularea altora, prin acte de violenta repetate.. si acest lucru e valabil pentru toate carnivorele si pentru oameni, pe masura ce continua sa fie transmis, iar cercul vicios continua sa se invarta.


De asemenea, acest regres al constiintei le-a facut pe aceste fiinte sa se indeparteze de SURSA de IUBIRE DIVINA, ENERGIE si LUMINA CREATOARE care ne hraneste si sustine cu mult inainte ca oxigenul, apa si hrana sa o fi facut, si aceste fiinte au ramas, prin LIBERA ALEGERE, fara conexiunea cu sursa care le-a creat original, incepand astfel, usor usor, sa ramana fara FORTA DE VIATA.

Fara aceasta forta, FORTA LUMINII si VIETII noastre s-ar termina in mai putin de o secunda si MOARTEA FIZICA AR SURVENI IMEDIAT. Un om poate trai fara oxigen pentru cateva minute, fara apa, cateva zile, fara hrana, cateva saptamani sau ani (bretarienii), dar niciun suflet nu poate trai fara ENERGIA VIETII (forta vietii, respiratia lui Dumnezeu, energie cosmica, prana, chi, ki,), ce intra in trupurile noastre prin medulla oblongata. (orice alt organ poate fi operat, cu exceptia acestuia. In momentul in care lama unui chirurg ar intepa acest organ, viata noastra fizica s-ar sfarsi.)


Ramanand fara sustinerea FORTEI VITALE, actionand in moduri distructive si auto-distructive, folosind INTELIGENTA DIVINA, dar FARA SENTIMENTE, acele fiinte regresate in constiinte si de-acum in serviciul intunericului PROPRIU creeat, au inceput sa caute o HRANA ASEMANATOARE prin..alte fiinte vii.
Shocant, acest articol a aparut publicat chiar de cel mai faimos ziar Britanic on-line

British royalty dined on human flesh (but don't worry it was about 300 years ago)
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1389142/British-royalty-dined-human-flesh-dont-worry-300-years-ago.html

Povestea este foarte lunga si greu de inteles prin intermediul acestor scurte pasaje.

Misiunea noastra colectiva devine in acest caz, sa ne elucidam despre ADEVARATA istorie a planetei Terra, care ne-a fost deliberat ascunsa, suprimata, modificata.

Aceste links prezinta cateva din multele variante alternative si ascunse ale istoriei planetare.

http://fymaaa.blogspot.com/2009/12/david-icke-revelatiile-unei-mame.html
Earths Forbidden Secrets 1/4

http://www.youtube.com/watch?v=cSQNjjFM5So&feature=related
Adevarata Istorie a Umanitatii - Teodor Rosca (1 /5)

HOLLOW Earth-Agartha-Telos-Lemuria

http://humansarefree.com/search/label/Agartha

http://www.diannerobbins.com/telos.html


Pentru Cine este familiar cu scrierile lui David Icke, aceste dezvaluiri nu mai sunt un mister. Cartea sa, deja tradusa si in romana, SECRETUL SUPREM, dezvaluie multe alte detalii pe aceste teme.


Pentru a o face mai pe intelesul publicului larg, cele 2 moduri prin care s-a inceput sa se FURE forta vietii, din calea careia s-au dat la o parte, prin VOINTA PROPRIE si repetate actiuni distructive si autodistructive, sunt:
-in primul rand, prin sacrificii rituale ale animalelor vii (si mai tarziu, ale oamenilor), in cadrul carora sangele si inima nefericitilor sacrificati erau consumate, crezandu-se ca sangele, la nivel fizic, contine aproape aceeasi cantitate de energie vitala
-in al doilea rand, prin folosirea controlului si puterii asupra maselor dominate, pentru a mentine constiinta planetara, individuala si colectiva la frecvente joase, prin crearea voita de razboaie, violente, ura, competitie, lacomie, dependente, mizerie, foamete, saracie, boli, toate pentru crearea si HRANIREA VIBRATIILOR JOASE pentru si prin colectivele de animale, si oameni, prin energiile joase pe care le emanam, prin suferinta noastra si iluzoria separare de sursa.

Miliarde de animale si oameni care sufera, emanand toate aceste energii si vibratii joase, distructive in campul energetic (eteric, prin care si toate celelalte unde de comunicare/ radio/TV sunt transmise constant) al iubitei Mamei Pamant (corpul auric/eteric, in care istoria noastra individuala si colectiva este inregistrata permanent), formeaza un camp de energie incredibil de SCAZUT, care este hrana perfecta pentru entitatile decazute, statice, parazitice, demonice, care ii controleaza si care se folosesc de aceia care sunt, in prezent, responsabili pentru toate atrocitatile lumii.

TOTUL ESTE ENERGIE!
http://www.youtube.com/watch?v=J-S3c1U4FPA

frecventele scazute sunt ceea ce ei au nevoie, pentru ca energiile INALTE, de IUBIRE, BUCURIE, PACE, BUNATATE, UNICITATE, ABUNDENTA, sunt ENERGII CREATOARE, pe care ei nu le mai pot simti, deoarece a trecut foarte mult timp de cand s-au indepartat de ele. Aceste ENERGII INALTE sunt RESPINGATOARE pentru ei, in timp ce tipurile de vibratii JOASE ii atrag ca un MAGNET. Este o solutie TEMPORARA de mentinere a vietii, dar INEVITABIL, AUTODISTRUCTIVA. Un parazit care-si ocupa suficient de mult timp gazda va sfarsi prin a o distruge.

Prin ambele metode enumerate mai sus, si DIN CAUZA LOR, mancatul carnii si raboaiele, reprezentand nenumarate surse de nefericire, ne-au fost transmise de acum mii si mii de ani prin metode greu de conceput, inclusiv manipulare genetica.

De asemenea, cele mai multe sarbatori care se bazeaza pe sacrificii rituale ale fiintelor vii: miei, capre, curcani, porci, vaci, in numele a SARBATORI RELIGIOASE importante precum PASTE, CRACIUN, ZIUA RECUNOSTINTEI, ANUL NOU, au fost create pentru a servi celor 2 scopuri amintite mai sus.

IMAGINATI-VA cantitatea de energii de TEROARE emisa dintr-o data de miliarde de animale care sunt sacrificate, macelarite impotriva VOINTEI LOR LIBERE DE A TRAI SI FI LIBERE in pace si armonie, intocmai cum ne dorim si noi, doar pentru ca noi sa ne petrecem asa numitele sarbatori religioase, nationale si internationale. CUI BONO?? CINE BENEFICIAZA din asta?

PAMANTENII, film documentar
http://video.google.com/videoplay?docid=-4867469000009495453#

Cu siguranta, NU fiintele de IUBIRE SI LUMINA DIVINA care suntem, noi si animalele sau Planeta.

Prea, prea multi crestini inversunati isi apara cu ardoare si ingrijorator, chiar cu agresivitate drepturile DATE DE DUMNEZEU si aprobate, incurajate de Isus Hristos de a FACE SACRIFICII DE ANIMALE IN NUMELE BUNULUI DUMNEZEU si a lua parte la macelarirea si consumarea a milioane si milioane, AN dupa AN, Paste dupa Craciun dupa Ziua Recunostineti, de fiinte VII, CREATE DE DUMNEZEU, INOCENTE, FARA APARARE, DELICATE: miei, pui, curcani si porci!

Prea, prea multi musulmani isi apara cu inversunare drepturile date de Dumnezeu de a macelari milioane si milioane de MIEI si OI VII, FRUMOASE, CREATE DIN IUBIRE DE DUMNEZEU, PRETIOASE, INOCENTE, FARA APARARE.. CUI BONO? Cine beneficiaza?

Şi sunt prea, prea mulţi CAUTATORI SPIRITUALI si INVATATORI si VINDECATORI continua sa creadă ca ESTE IN REGULA sa consumam si omoram fiinţe vii, in acelaşi timp in care căutam cu sinceritate si ardoare CALEA CRISTICA DE IUBIRE SI SPRE ILUMINARE, ASCENSIUNE, IMPLINIREA SINELUI NOSTRU DIVIN, VINDECAREA noastră si a celor din jurul nostru, urmărind neîncetat moduri din ce in ce mai bune de a VINDECA si de a crea si susţine PACEA; nu putem, in timpul asta, sa închidem ochii in fata cauzei tuturor problemelor si suferinţei noastre..

Si mult prea multi SUSTINATORI AI ADEVARULUI lupta impotriva sclavagismului uman si injustitiei, in timp ce continua sa fie o parte semnificativa a sclaviei si nedreptatii pe care oamenii le-au impus unor alte miliarde de creaturi egale, create de aceeasi divinitate, care respira, simt si iubesc, meritand de asemenea iubire.

E foarte simplu… ESTE UN CONFLICT SPIRITUAL.
Pe de o parte, urmarim sa fim liberi, irosindu-ne insa timpul luptand in van, pentru ca nu participam la UNITATEA IN PACE A TUTUROR FIINTELOR CREATE DE DUMNEZEU, hranind astfel chiar dusmanul impotriva caruia luptam!

Ganditi-va acum la acele fiinte regresate in constiinta, in serviciul intunericului, cu „intelectul lor imbunatatit” dar lipsit de SIMTAMINTE si IUBIRE si cu nesfarsitele lor motive de a se ucide unii pe altii si viata din jurul lor, luandu-se prizonieri unii pe ceilalti si proclamandu-se stapani ai acestei planete unde au fost cu marinimie invitati ca MUSAFIRI, si in loc sa se poarte ca atare, au pus stapanaire pe planeta si au distrus mare parte din ea.. rapindu-se unii pe altii pentru bani sau alta rasplata rusinoasa, luand in acelasi mod animalele din mediul lor natural si domesticindu-le fortat, profitand de BLANZENIA LOR DIVINA, transformadu-le in RESURSE, plansandu-le in LABORATOARE pentru experimente CHIMICE si cu RADIATII, sau in GRADINI ZOOLOGICE si CIRCURI si PARCURI ACVATICE mici, stramte pentru „distractie”, MANCARE, HAINE sau BANI, sau pur si simplu, pentru placerea de a ucide.

Creand un sistem cumplit din care nu numai ca noi toti facem parte dar il si sustinem prin nenumarate modalitati, indiferenta, apatie sau pur si simplu lipsa de constientizare.

Atata vreme cat lumea va continua sa traiasca in aceasta stare de uitare, de amnezie a mintii si a inimii si sa joace jocul constiintelor decazute, nici o picatura de VINDECARE nu va razbate, indiferent de modurile in care va fi oferita, ceruta sau chemata. Cercul vicios se va repeta intotdeauna.

Putem urmari EFECTELE problemelor noastre, printr-o vindecare de suprafata si putin temeinica a simptomelor ca teama sau boala, dar atata vreme cat jucam acelasi joc, CAUZELE adanci ale problemelor vor ramane neschimbate.

Prea multe suflete frumoase au cazut prada acestei programari vechi de secole. Nativii, oamenii care considera ca se pot CONECTA cu SUSRSA VIETII luand viata animalelor si purtandu-le pieile si folosind parti ale corpului lor si consumand carnea de animal ca mancare, pentru a accesa INTELEPCIUNEA divina din corpurile animalelor folosind ritualuri de rugaciune si iertare inainte si dupa ce au ucis, uita ca aceeasi INTELEPCIUNE UNIVERSALA exista in fiecare corp, in fiecare atom, atat in INTERIOR, cat si in EXTERIOR.

Aceeasi intelepciune universala e deja in interiorul fiecaruia dintre noi, gata sa fie adusa-aminte si accesata atunci cand canalele noastre de comunicare cu Dumnezeu prin Sinele Nostru Superior vor fi curatate de FRECVENTELE DE VIBRATIE JOASA, cauzate de multele motive expuse mai sus.

Oamenii s-au folosit de absolut orice scuza posibila care sa ia vieti: scuze spirituale, religioase, politice.. au adus vorba chiar si de supravietuire.
Direct sau indirect
FACAND sau tocmai NEFACAND
Fiind implicat activ sau pur si simplu, prin a adopta o pozitie NEUTRA

A venit timpul sa ne trezim toti din lunga noastra trauma, profunda si bazata pe uitare si cosmaruri. E timpul sa vedem imaginea de ansamblu, sa luam responsabilitatea individuala si colectiva pentru noi, pentru copiii nostri, pentru familiile noastre, sa ne ajutam, educam si vindecam, pe noi si pe ceilalti, si mai mult decat atat, sa ne extindem aceste practici la plante, regatele animalelor de pe Planeta Mama si mult mai departe.

Noi energii galactice permit fiecarui atom al corpurilor noastre si fiecarei particule a sufletelor noastre sa se reinnoiasca, vindece, energizeze si sa ne upgradeze nivelurile ADN –ului. Nu mai avem nevoie de hrana moarta, cu vibratie joasa pentru a ne hrani noile corpuri, care acum sunt in formare. Fotoni, SUPERMANCARURI vii, ca fructe, legume, grane, seminte si nuci sunt cele potrivite, care ne vor hrani de acum inainte.

DNA Activation PART 3, Renewal
http://educate-yourself.org/zsl/danactivation3part23mar08.shtml

Din fericire, majoritatea animalelor care ocupa Pamantul sunt ERBIVORE, si un procent destul de mare al populatiei nu consuma carne. Rolul oricarei forme de viata aici este de a servi drept parghii pentru formele 3D si DIMENSIUNILE SUPERIOARE, pentru ca ancorarea in frecventele superioare sa ridice frecventele Mamei Pamant in asa fel incat ea sa poata REVENI la forma sa cristalina, asa cum era inainte de coliziunea cu o alta planeta, care a avut loc cu muulte milenii in urma.

Sub aceste scuturi de roca, in interiorul Mamei Pamant sunt straturi adanci de cristal, care incearca sa razbata prin invelisurile de piatra, cu ajutorul vibratiilor inalte, care iau forma CONSTIINTEI, in minerale, plante, animale si oameni. SINGURUL nostru scop aici este sa MENTINEM frecventele planetare la nivel inalt TOT TIMPUL, ajutand-o astfel pe Mama Pamant sa revina la forma ei cristalina ORIGINALA! Parte a acestui proces, este un alt task foarte important, la care sufletele ce locuiesc pe pamant au fost invitate sa ia parte: http://educate-yourself.org/zsl/ancientdorconditions%2005feb05.shtml


Nu e de mirare ceea ce se intampla acum, deoarece s-a investit puternic MII si MII de ani, de cand planeta a cazut sub acest asediu, in mentinerea EXTREM DE JOASA a frecventelor, prin RAZBOAIE, FOAMETE, BOLI, DISTRUGERE in relatiile dintre oameni si dintre oameni si ceilalti copii ai Mamei Natura, care sunt egalele noastre: animalele.

Multe dn scripturile ORIGINALE si din mesajele Domnului Isus Cristos au transmis si sustinut ca omul trebuie sa traiasca in armonie cu animalele si sa nu le consume!

Actualii leaderi spirituali au nevoie sa inteleaga si aprofundeze prin practica aceste dezvaluiri ca sa poata indruma multimile de oameni pe adevarata cale de Lumina.

Odata ce ne vom fi amintit de aceste cunostinte interioare si ne-am trezit, putem pasi cu incredere pe calea spre sferele mai inalte din care am fost proiectati aici, pentru a ne indeplini munca spirituala si misiunea. Sa traim in pace totala, iubire, armonie si bucurie cu toate celelalte forme de viata, de asta am venit aici. Si pentru a ajuta, prin constiinta noastra, la ridicarea frecventei planetare si pentru a fi parte a procesului de Ascensiune, care a fost deja impiedicat pentru prea mult timp..

Prin vindecarea si schimbarea in bine a relatiei pe care o avem cu animalele si plantele, dar mai ales cu Mama Pamant, recunoscand aceeasi mana creatoare in TOT CEEA CE ESTE e conditia principala pentru a vindeca relatia pe care o avem cu ceilalti oameni, cu sinele nostru uman si spiritual si de asemenea, cu familiile si vecinii nostri galactici.

Recunoscand CAUZA principala a tuturor problemelor noastre, si dandu-ne seama ca aceasta era mult mai adanca decat am fi crezut si acordandu-i mai multa atentie, ne vom asigura UNITATEA in vindecarea sufleteasca.

Recomandand folosirea „carnii” crescute organic, „etic” vs. „carnea” crescuta prin metodele fermelor industriale nu rezolvam decat o parte a problemei. In orice caz, nu trebuie sa ne inselam caci nu exista nici un mod IUBITOR de a lua o viata si inca suntem raspunzatori karmic pentru faptele noastre.

Singurul mod prin care consumul de carne ar fi etic, din punct de vedere spiritual este dand multumire sufletului unui animal care a plecat la TIMPUL SAU, in mod NATURAL; ii putem accepta astfel trupul ca un dar sacru.

Se stie foarte bine ca nativii indieni iau viata unui zimbru cu mult respect, printr-o ceremonie speciala, pentru a ingera intelepciunea universala si cunostinta din carnea acestuia. Afland una ca asta, omul nu se poate abtine sa nu se intrebe: oare nu-si pot oamenii accesta intelepciunea pe care Universul a stocat-o in propriul lor corp si in propriul lor camp auric?

Oare nu pot oamenii ajunge la aceasta prin intermediul propriilor legaturi cu Sine Superior, datorita faptului ca orice intelepciune ar fi in zimbrii si in copaci, ea e infinit mai multa, abundenta si disponibila atat IN INTERIOR cat si IN EXTERIOR ul nostru, patrunzand in fiecare atom din Univers??

Oricare ar fi motivul, orice ar fi considerat etic sau nu, spiritual sau nu, cand va incepe umanitatea sa-si foloseasca resursele INTERIOARE infinite si va inceta sa depinda de lucruri din afara??
Totul in Univers evolueaza.

Corpurile noastre VECHI cu VECHIUL ADN, au fost adaptate, intr-un mod nenatural, noii diete pe baza de carne, dar ele nu au fost niciodata conturate pentru a consuma carne.
NOILE noastre corpuri, cu NOUL ADN, upgradat, nu mai au nevoie de PROTEINE din animale, fiind DINTOTDEAUNA capabile sa sintetizeze PROTEINELE DIN PLANTE mult mai usor si natural decat pe cele animale.

Corpul nostru FIZIC primeste frecvente din ce in ce mai crescute cu un anume motiv.
Frecventele de vibratii vechi, joase, CARE TRANSFORMAU, frecventele grele, dense asociate cu consumul de carne si produse animale nu mai sunt de folos NOULUI sine biologic, drept pentru care este timpul sa facem un pas inainte, spre mancarurile mai usoare, cu frecvente ridicate, mancarurile VII.

Sa ne uitam in jur.. CE specii de animale sunt AGRESIVE si care sunt pasnice? Bineinteles, speciile carnivore ATACA, pentru hrana, in timp ce ierbivorele isi vad in liniste de propriile vieti, FARA agresivitate.

De multe ori, oamenii au ajuns sa-si apere cu agresivitate de carnivori, dreptul de a consuma carne.

Cea mai mare adictie, care depaseste cu mult pe cea de droguri, jocuri de noroc si altele este clar adictia la CARNE si necesita o trezire spirituala sau din pacate o boala terminala ca schimbarea sa se faca profund si permanent.

Consumarea alimentelor ce au fost alterate de energiile fricii, prin adrenalina socului, eliberata in valuri, atat in momentul macelului, cat si in anticiparea lui, acest tipar de energie a terorii ramane in sistemul nostru pe durata nedefinita, prin consumul zilnic al acestui tip de energie, transmis la nivel molecular, din emotiile in trupul bietului animal sacrificat in conditii cumplite, prin carnea lui, in mancarea noastra, afectandu-ne prin efect domino gandurile, emotiile si sentimentele.. ne mai mira atunci ca lumea din jurul nostru e modelata de asemenea energii?? TEAMA ca CEVA RAU se va intampla ORICAND? Senzatia permanenta de anxietate subconstienta...

Pentru cei care sustin ca: „anumite tipuri de carne, de la animale care au diete naturale, precum mieii hraniti cu iarba, sau pestii de ocean, ca somonul si codul, consumate cu moderatie, sunt deosebit de nutritive”. Luati in calcul ironia: daca ceea ce cautam sunt NUTRIENTII, de ce nu mancam atunci CEEA CE MANANCA ANIMALELE PE CARE LE MANCAM? De exemplu, verdeturi (organice, desigur), alge.. etc. De ce nu mananca oamenii, de exemplu, carnea animalelor carnivore? Si de ce toti cautam animale erbivore? Pentru ca NICIUNUL dintre noi nu trebuia sa manance carne.

Candva, demult, pamantul era locuit de civilizatii avansate, care isi controlau modalitatile de transport prin puterea gandului, fiind capabili sa se teleporteze conform VOINTEI proprii, folosindu-si corpurile FIZICE, dematerializandu-se si calatorind liber prin intreaga galaxie si mai departe, iar atunci oamenii si animalele traiau unii langa altii, in pace si fara sa se ucida intre ele.

Atlantienii si Lemurienii traiau in perfecta armonie cu TOATA viata de pe planeta noastra, pana ca fortele intunericului sa se infiltreze in constiinta colectiva.

Odata ce aceste forte au preluat controlul fortat asupra pamantului, totul s-a schimbat, si incet, incet a inceput adevarata noastra cadere din rai, iar o mare parte din omenire a devenit mai rea decat animalele care omoara acum alte animale, caci oamenii omoara dintr-o mie de motive, altele decat pentru hrana. Si totul se intoarce in tiparul MINTAL violent al colectivitatii, pentru ca si oamenii buni si sufletele bune accepta uciderea ca norma..

Scopuri mai inalte si VIATA SPIRITUALA vor fi obtinute in cele din urma printr-o viata in perfecta armonie, fara violenta.

Lucrurile se schimba acum, si ni se ofera o oportunitate uimitoare tuturor, sa ne ridicam din vechile tipare si paradigme si sa ne contopim cu Noul Pamant, intr-o existenta armonica, plina de iubire, 5-dimensionala, cu un ADN nou, upgradat, cu corpuri si energie non-dependente de carne. NOII oameni, care se vor contopi cu Mama Gaia in noua casa 5D, vor lasa dietele pe baza de carne in urma.

NOII copii Indigo, Cristal, viitorul acestei planete, refuza vehemente produsele animale si insista in a trai aproape de ele purtandu-le de grija.
Cat pentru ceilalti, care inca se vor simti dependenti de mancaruri 3D, precum carnea din animale ucise, dorinta le va fi respectata de generosul si iubitul Dumnezeu Creator si fiecare va ramane liber sa traiasca si ca co-creeze lumea pe care si-o va alege.

Mancatul CARNII a fost parte din umanitatea noastra. VECHILE tipare si tipuri de oameni evolueaza in NOI tipuri si tipare, care sunt non-violente, pasnice si iubitoare, cu toate simturile ESP reactivate si gata sa primeasca indeplinirea tuturor profetiilor legate de ASCENSIUNE.

2012 reprezinta intrarea oficiala a Noului Pamant prin centura de fotoni, iar pamantul se EXTINDE si creste feluri NOU NOUTE de plante si grane, speciale pentru NOILE noastre corpuri si necesare in transformarea ADN ului cu 2 brate in ADN cu 12 brate.

Transformarea Mamei Pamant are loc concomitent cu transformarea Noului tip Uman, evoluat.

Astfel, TIPURILE de PROTEINE de care se foloseau VECHILE noastre corpuri nu mai sunt de folos in NOILE corpuri, aflate in transformare.

Cei care isi doresc o lume plina de pace si care incearca sa faca acest lucru sa devina realitate, au nevoie de maturizare spirituala si de realizarea faptului ca intr-o lume in care MILIARDE de SUFLETE sufera in fiecare zi si in fiecare minut prin metode brutale, crude, iar apoi carnea aceasta toxica, imbibata de energia fricii, adrenalinei si terorii e consumata drept „hrana” - ar trebui sa-si dea seama ca, atata timp cat inca mai inchidem ochii si pretindem ca totul este in regula, PACEA PE PAMANT, cea pe care o dorim atat de mult, nu va fi niciodata obtinuta si EXPERIMENTATA.

Violenta OAMENILOR indreptata catre orice alt ANIMAL este transmisa la un nivel extrem de subtil catre toti ceilalti si se imprima in constientul si subconstientul nostru, instigand la violenta OAMENILOR CONTRA OAMENI, cauzand apoi razboaie peste razboaie si un cerc vicios de violenta care va continua sa mentina omenirea prizoniera in propria orbire si apatie!

Acei militanti pentru PACE si LIBERTATE, care direct sau indirect, prin consum sau prin lipsa intentiei de a face ceva pentru schimbare sau actiuni pozitive, participa, fiind complici la luarea vietilor pentru „mancare”, distractie, haine sau pantofi; vor trebui sa se multumeasca si ei cu aceeasi lume framantata de RAZBOAIE si foamete si boli si coruptie.

Este un cerc vicios ce nu pare sa aiba sfarsit, iar noi trebuie sa ne multumim cu o viata, conform legilor karmice ale Universului, sub mediocra, plina de suferinte, in loc sa traim fericiti si sanatosi.

VIOLENTA in VECHEA lume a inceput de la modul in care OAMENII au tratat alte SPECII, pentru ca acest tipar s-a transpus si in relatiile dintre oameni si oameni.
Nimeni nu poate fi si nu se poate face stapan pe viata altei fiinte si oamenii nu fac nicio exceptie de la aceasta regula, astfel ca pretinderea DREPTULUI DE PROPRIETATE asupra vietii si asupra altor CREATURI ca resurse pentru nenumarate intrebuintari nu reprezinta un drept al omului ci o grava incalcare a legilor universale de pace, armonie si colaborare in Creatie!

Noi TOTI suntem aici pe perioada determinata de timp, pe aceasta planeta frumoasa, iubitoare si plina de compasiune nesfarsita, pe care o numim Mama Pamant, oamenii si alte creaturi sunt alaturi unele de altele, pentru a experimenta VIATA, si nu MOARTEA, prin cresterea impreuna, invatarea unor lectii pretioase unii de la altii si prin iubirea si ajutarea celorlalti, precum si MUNCA cu un scop comun: CREATIA!

Cei mai multi care devin vegetarieni nu stiu cum sa faca asta in cel mai bun si sanatos mod si de asta esueaza!

Corpurile noastre sunt extrem de inteligente si au fost create sa se adapteze cu la aproape ORICE mancare, pentru a-si indeplini mereu functia de a ne mentine IN VIATA.

De aceea atunci cand mancam carne, lactate si branzeturi, oua si alte alimente pline de toxine, AVEM IMPRESIA ca suntem ok, deoarece nu avem cum sa facem comparatia cu o stare de sanatate mai buna, fiind DE MICI COPII hraniti cu acest tip de mancare;

Cum poate o bucata de tesut mort sau un lichid care a fost fiert (laptele) sa ne ofere nutrienti adecvati, 100% biovalabili cand TOT ce este gatit cu o temperatura de peste 40 grade este distrus in nutrienti?

De ce suntem SINGURA specie care bea laptele ALTEI specii si nu numai cand suntem bebelusi ci in continuare, ca adulti si oameni in varsta? Unde altundeva in natura se mai observa o astfel de aberatie?

Cel mai important discurs pe care îl vei auzi vreodată - Gary Yourofsky
http://www.youtube.com/watch?v=nAu_TxmvCEg

dar a simti cu adevarat CUM e sa fim SANATOSI nu este posibil, daca aducem in corpurile noastre numai mancare TOXICA, MOARTA, fara pic de nutrienti. Celulele canceroase se HRANESC CU TESUT MORT. CARNEA este TESUT MORT! Carnea si branza dupa decenii de cercetare si experimente, s-a dovedit stiintific medical, ca ele cauzeaza cancer! Pe acest blog, puteti gasi multe videoclipuri informative, cu baze stiintifice medicale seriose, care vin in sprijinul acestor afirmatii!


Incercati sa luati o bucata de carne, gatita sau cruda si sa o priviti printr-un microscop. Veti fi terifiati sa vedeti ce MANANCA, de fapt, oamenii!

Calea pentru a deveni VEG RAW din pdv rational dar si natural este simpla. Acordati numai cateva minute de gandire acestor aspecte..

FRUCTELE, LEGUMELE, VEGETALELE, SEMINTELE, GRANELE, NUCILE, IERBURILE sunt 100% naturale, HRANA nepreparata, produsa si oferita in mod gratuit de Mama Pamant pentru hrana TUTUROR copiilor sai, nu doar a oamenilor.

Aceste alimente sunt sezoniere, insemnand ca au ajuns la maturitate in timpul unui sezon. Apoi, dupa ce s-au copt/dezvoltat complet, pur si simplu SE SCUTURA si CAD pe pamant, se descompun si se reintorc in solul din care au venit. Indiferent ca sunt sau nu sunt culese sau consumate, ele se descompun ca materie organica iar si iar.

Iar anul viitor, Mama Pamant va creste din nou FRUCTELE, LEGUMELE, SEMINTELE, GRANELE, NUCILE, IERBURILE pentru a ne hrani trupurile.

Ele ne sunt OFERITE, an dupa an, doar sa fie CULESE.

Mancarea de acest fel ne este daruita de Creator, prin intermediul Mamei Pamant. Spre deosebire de animale, care nu sunt HRANA NATURALA, si nu pot fi consumate DECAT DUPA CE AU FOST OMORATE si nicidecum CRUDE, fiind nevoie sa fie GATITE in diferite feluri, cu multe CONDIMENTE, pentru a SCHIMBA gustul rau al carnii in stare originala.

Pentru trecerea de la un regim bazat pe carne la unul 50-50 sau 60-40 in favoarea mancarurilor vegane sau crude, pe site exista un variat material educational, incluzand 15.000 de retete vegane si sute de retete RAW, prin intermediul a nenumarate linkuri si videoclipuri.

Spre deosebire FRUCTELE, LEGUMELE, SEMINTELE, GRANELE, NUCILE si IERBURILE care ne sunt oferite, viata unui animal sau a unei creaturi e LUATA brutal, impotriva VOINTEI si DREPTULUI sau mostenit DIVIN, de a TRAI.

Animalele nu au durata de viata SEZONIERA. Ele au ANI de viata si ANI intregi ca speranta de viata. Intocmai ca oamenii, ele se afla aici ca sa experimenteze VIATA, nu MOARTEA. La fel ca oamenii, si ele sunt SUFLETE in CORPURI FIZICE, in PROPRIA lor calatorie spirituala cu o misiune sacra, pentru CREATIE si pentru ele INSELE, nu ca RESURSA pentru oamenii. Datorita acestor aprofundari, trebuie sa intelegem ca uciderea ORICAREI FIINTE, este impotriva legilor universale, Divine, karmice sa IEI viata altcuiva impotriva vointei acestuia/acesteia. „sa nu ucizi” („Thou shall not kill”) nu incepe si nu se incheie cu oamenii…

„Animalele” sunt SUFLETE aflate in EVOLUTIE, in TRUPURI de ANIMALE. Pe diferitele cai de evolutie spirituala, SUFLETELE pot luate multe si diferite FORME CORPORALE, pentru a experimenta si exprima viata in multiplele, infinitele sale forme si infatisari. Asta indiferent de ceea ce unele religii vor ca noi sa credem.
In ultimii 3-4 ani, MILIOANE de oameni au renuntat la a mai manca alimente din carne, iar efectul global de domino se extinde exponential.
- in Italia, unde carnea era aproape venerata, sunt deja 7 milioane de vegetarieni
-in Romania, se estimeaza ca 1 milion de oameni au renuntat deja la carne.
-in US, MECCA Fast Food-ului si cel mai MARE consumator de carne al lumii, sunt deja 10 milioane de non-consumatori de carne si peste 200 de restaurante RAW deschise in numai in ultimii 2-3 ani, iar numarul lor este in CRESTERE.

Milioane si milioane de nou-nascuti (copii Indigo, Crystal, Curcubeu, Orchid) nu se vor atinge de carne, chiar daca sunt fortati sa o manance.. pentru ca ei au venit cu misiuni sacre, de vindecare spirituala pentru Mama Pamant si stiu ca atunci cand lucrezi cu Lumina, e nevoie sa lucrezi si cu Iubire pentru creatie, nu pentru distrugere.

Este o IMENSA MISCARE pentru RAW FOOD in desfasurare si aceasta cuprinde si atrage din ce in ce mai multa energie la nivel global, si milioane si milioane de tineri imbratiseaza aceste idei, care au ajuns sa fie un adevarat trend, foarte la moda!
O multime de ATLETI PROFESIONISTI si BODY BUILDERS (culturisti) nu numai ca devin vegetarieni, dar devin VEGAN RAW, care pare sa fie CALEA, CALEA CEA BUNA, INCA DE LA INCEPUT.

Mincarea conteaza, film documentar
http://vimeo.com/25394805


Misiunea noastra este sa plantam seminte in constiinta umana si de asemenea, sa ajutam diferite organizatii din lumea-ntreaga, astfel incat copii bolnavi sau lipsiti de privilegii, batrani si animale sa experimenteze eliberarea din durere si suferinta.


Pentru cei care aleg sa continue sa traiasca in LUMEA VECHE, pe care ne pregatim sa o lasam in urma, nimeni nu are vreo pilula magica. Schimbarea va trebui sa vina din interior, pentru ca este o decizie, o inspiratie, o chemare puternica, irezistibila, magnetica, SPIRITUALA. Si ar trebui sa vina din exact acelasi loc din care vine constiinta, in momentul cel mai potrivit conform caii spirituale pe care o urmam fiecare.

Mama Pamant este un suflet VIU, care RESPIRA, GANDESTE, SIMTE, ARE VIATA si IUBESTE mult mai mult decat ne-am putea macar imagina, e un suflet EXTREM DE AVANSAT SI INTELEP, care a tolerat prea multa durere, calamitati, catastrofe, mii de razboaie si atat de multa negativitate din partea tuturor raselor trecute si prezente, si a celorlalti vizitatori.



Aspectul SPIRITUAL si IMPLICATIILE actiunilor noastre (surse citate)

Animalele sunt teribil de gresit intelese pe Pamant. Desi fiecare specie a venit aici din locuri diferite din afara pamantului, in timpurile de la inceput, doar indigenii din jurul lumii stiau cum sa onoreze spiritele animalelor.

Din nefericire, astazi, in multe din aceste culturi, desi batranii inca mai onoreaza
„totemurile – Animal Totems”, cei mai multi din generatiile tinere au uitat sau pur si simplu au ales sa nu mai faca asta, pentru ca au fost prea prinsi in problemele de zi cu zi. Deci, ca de obicei, animalele sunt cele care sufera pentru asta.

Daca ne intoarcem in vremea Illuminati, acestia si subalternii lor au inceput sa intoarca speciile de animale unele impotriva celorlalte, iar acela a fost momentul in care frica unor animale a inceput sa se scurga in constiinta anumitor populatii de pe glob. Multe animale au devenit carnivore, iar unii oameni au inceput sa le urmeze dieta.

Cei din Star Keeper, la sosirea pe aceasta planeta, au invatat oamenii despre faptul ca Spiritul animalelor este sfant. Aceste cunostinte au fost insa pierdute pe parcursul mileniilor ce au trecut. Inteleptii din timpurile vechi, din toate triburile din jurul lumii, au facut tot ce au putut pentru a reinvia si reaprinde aceste idei intelepte in sufletele oamenilor. Bineinteles ca acest lucru va fi posibil atat vreme cat cineva ii va asculta.

Ce este atat de important in asta in zilele noastre? TOTUL! A sosit timpul ca oamenii nu numai sa faca pace cu lumea animalelor, indiferent de ce specii este vorba, dar si sa inteleaga ca si animalele evolueaza. Unii oameni isi dau, de fapt, seama ca fiecare persoana are Aparatori si Spirite Indrumatoare. Si isi dau, de asemenea, seama ca de oriunde ar fi originari, ei au un Spirit Protector, venit de pe planeta de unde ei insisi au venit, pentru a-i supraveghea si a-i apara ori de cate ori este posibil.

Dar, intr-un mod ciudat, oamenii nu au fost invatati ca si animalele au un Spirit Protector. Acest lucru este de-a dreptul prostesc, mai ales ca este foarte, foarte serios. Fiecare specie de animale are echivalentul unui „Master Teacher”. Eu intotdeauna fac apel la Spiritul Animalului cand vorbesc cu animalele sau cand am nevoie de ajutor in a convinge un animal sa-si modifice comportamentul sau o anumita atitudine, sau o directie mentala. Asculta animalele de ceea ce le comunica Spiritul Protector? Cu siguranta. Animalele sunt amuzante. Se joaca, se urmaresc si arata cea mai mare afectiune pentru stapanii lor, asa cum ar face orice copil inocent.

Animalele care sunt sau au fost abuzate fizic de oameni au un fel diferit de a pastra abuzul in mintea lor. De multe ori, voi intalni animale care imi arata cu claritate imagini cu persoane cu care au avut legatura. Am vazut ca omul acela s-a razbunat pe animal pentru ceea ce alti oameni ii facusera lui. Apoi, uneori dupa multe vieti, animalul va alege sa se renasca, putin diferit, si sa il caute pe individul acela.

Abia acum lucrurile devin interesante. Daca omul nu s-a schimbat, acesta va descoperi ca animalul are o anumita ostilitate fata de el. de obicei, o ostilitate exista intre ei, pana cand unul dintre ei, omul sau animalul, il va ierta sau il va pedepsi pe celalalt.


Alte animale, care au fost „pets” – animale de companie, desi nu imi place termenul, vor alege sa se nasca din nou si sa-si gaseasca fostii stapani pe care i-au pretuit.
Oricine poate sa vorbeasca cu animalele. Acestea le vor raspunde. Singura problema apare atunci cand stapanul nu AUDE CLAR, caci atunci, stapanul nu va stii care este mesajul primit.

Putem vorbi verbal sau non-verbal cu ele, sa nu fiti surprinsi daca animalele voastre incearca intai sa va atraga atentia, apoi sa comunice cu voi. Uita-te cu atentie la animale, nu conteaza cat sunt de ocupate, ei au intotdeauna un canal liber, deoarece ele NU GANDESC. Mai mult decat atat, ele STIU! Orice animal din orice specie poate comunica cu un altul din aceeasi specie, de oriunde din lume. Ai foarte multe de invatat de la un animal.
Animalele sunt atat de intelepte, atat de iubitoare si totusi, cer atat de putin. Si ei sunt „manifestari fizice ale lui Dumnezeu”.
http://www.bluestarspeaks.com/chronicles17.htm

Cercetarile au dovedit ca un corp sanatos vibreaza la o frecventa de 60 MHz sau mai mare. (da, intr.un final am reusit sa masuram aceste valori!) la vibratii mai joase, se pot manifesta boli, iar oamenii pot experimenta zbateri, boli, accidente, starea de victima, furia, vina, rusinea si sentimentul de separare de Creator - iar lista poate continua.


La vibratii inalte, oamenii experimenteaza bucuria, fericirea, echilibrul, iubirea neconditionata, sentimentul de apartenenta la tot Universul. Sincronicitatile si abilitatea dorintelor de a se implini, manifesta sunt cu mult mai dese la frecventele inalte.

In cautarea „iluminarii”, ceea ce incercam sa atingem de fapt, este o frecventa incredibil de inalta, pe care sa fim capabili sa o mentinem. Sunt numeroase metode pentru a creste aceasta frecventa.
Din nefericire, atata vreme cat stilul de viata, credintele, temerile si judecatile noastre nu se vor schimba, frecventele inalte nu vor putea fi mentinute. Scopul acestor frecvente inalte nu este doar propria transformare personala.


Mentinand o vibratie inalta si radiind iubire (o iubire neconditionata si neintunecata de judecati), reusim sa crestem starea de constiinta a tuturor celor care ajung in apropierea campului nostru energetic.

Cateva lucruri care scad frecventa si te tin blocat sun: mancarurile grele, procesate, junk foods; cuvintele, gandurile, actiunile si sentimentele negative; oamenii si situatiile negative; materialele sintetizate artificial – luminile fluorescente - materialele si mancarurile sintetice, vitaminele sintetice si medicamentele; munca la un loc de munca pe care il uram, si mai ales, radio, televiziunea si ziarele, in special stirile.


Este ideal ca cele mentionate mai sus sa fie evitate cat mai des posibil. Odata ce vibratia a fost ridicata, te poti intoarce mai apoi la aceste lucruri, observand ca nu te vor mai afecta la acelasi nivel. In orice caz, timpul petrecut la distanta de negativitate, cu scopul de a strange energie pentru a-ti ridica frecventa, nu este doar un week-end in tacere, urmat de intoarcerea la vechiul stil de viata odata cu ziua de luni.

Cresterea frecventei cere angajament, dedicare si efort, de-a lungul unei perioade mari de timp. Fiind in apropiere de lucruri negative scade, de asemenea, frecventa vibratiei. Persoanele care au lucrat asupra lor, pentru a-si creste vibratia, se vor confrunta, atunci cand merg la locul de munca sau in mall –uri, aglomeratii etc cu celelalte persoane, cu vibratii joase, care le vor suge energia.

Negativitatea gandurilor si conversatiilor cu acele persoane care au radiatii electromagnetice (EMF’s) de la televizoare si ecranele computerelor, de la lumini fluorescente si cu halogen, este intr-adevar secatuitoare de energie. Energia unei persoane poate ajunge atat de rafinata si sensibila, incat acea persoana pur si simplu, chiar nu va mai putea suporta sa fie in jurul oamenilor „normali” sau in multimi.


Acest lucru este foarte obositor si le poate afecta atat sanatatea, cat si nivelul energetic. Oricine poate pleca in munti, in desert, pe o insula si sta numai cu oameni care au credinte si frecvente similare, avand o viata plina de bucurie, iubire si minunate experiente spirituale si meditationale. Cu adevarat dificil este sa invatam sa ne mentinem vibratia ridicata si sa continuam sa traim si sa functionam adecvat in lumea reala.

Deci.. cum facem tranzitia? Cum ne putem intoarce in lume, etalandu-ne lumina stralucitoare, fara sa fim secati sau privati de ea? Aceasta este o mare provocare. Este greu pentru foarte multi oameni sa depaseasca efectele negativitatii. Cei mai buni, in orice caz, invata sa ramana centrati, sa transfere iubire si sa nu ajunga niciodata atat de secatuiti incat sa nu mai poata continua.

De exemplu, Christos si-a petrecut timpul cu discipolii sai, care aveau frecvente mai joase decat a lui, dar nu atat de joase cat ceilalti oameni. In orice caz, el a vindecat bolnavi, a petrecut timp cu saracii, a avut de a face cu politicieni si a invatat multimile. Scripturile spun ca a mers in desert singur. Ca noi toti, isi ridica vibratia si isi mentinea echilibrul prin post, tacere, timp in natura si meditatie/rugaciune.


Multi doctori si vindecatori, precum Deepak Chopra, M.D., Caroline Myss, Bernie Siegel, M.D., Louise Hay si Christine Northrup, M.Dc sunt de acord cu faptul ca aproape toate bolile au la baza emotii si credinte negative – traume trecute, nevindecate. Singurul mod prin care corpul poate fi mentinut la un nivel inalt de vibratie este prin ingrijirea si vindecare traumelor trecute, eliminarea credintelor care ne limiteaza si adoptarea unui stil de viata sanatos din punct de vedere fizic, mental, emotional si spiritual. Cand frecvente cu adevarat inalte – dar armonioase, nu haotice precum electricitatea – sunt introduce, lucrurile negative (de vibratie joasa) sunt fortate sa iasa la suprafata. Si astfel, ele pot fi vindecate.
http://www.spiritofnature.org/Increasing-frequency.htm

Mesaje din sferele superioare referitoare la animalele noastre de companie!

Animalele impart aceasta planeta cu voi, deoarece intocmai ca si voi, au ales sa vina aici pentru a trai o experienta tridimensionala. Au venit de asemenea si ca ajutatori si profesori pentru a asista omenirea in moduri pe care inca nu le intelegeti. Pentru ca au ales sa vina intr-un corp care este diferit de al vostru, asta nu le face inferioare voua. Chiar daca ar fi, nu exista o justificare morala sau spirituala pentru modul in care atat de multe animale sunt tratate in prezent pe suprafata Pamantului.


Corpurile lor sunt doar cu o treapta mai jos decat ale noastre, ca expresii tridimensionale. Sa stabilim clar asta . nu exista diferenta aceea pe care de atata timp ati fost invatati sa o vedeti. Multi oameni au folosit aceasta infatisare pentru a exploata animalele. In intelegerea noastra limitata, ne-am permis sa vedem cum multe specii de animale au devenit bunuri pentru satisfacerea unor nevoi egoiste sau pentru profit.

Noi spunem insa ca niciuna dintre aceste variante nu este, de fapt, scopul lor. Regula de aur trebuie aplicata pentru orice fiinta cu simturi si simtire, nu numai pentru oameni. Daca iti doresti sa progresezi pe calea ta spre evolutie, o poti face numai reusind sa ai deplina si neconditionata iubire in toate cuvintele, gandurile, simturile si faptele catre toate formele de viata si catre toate imparatiile de pe aceasta planeta.
Iubirea este singura cheie.
Animalele se reincarneaza iar si iar, intocmai cum o faceti si voi. Trupurile lor sunt doar niste extensii ale unor ansambluri mult mai mari. Toti, inclusiv animalele, suntem extensii ale unei vaste Fiinte de Lumina, atat de vasta si minunata, incat veti ramane in uimire absoluta in ziua in care va veti deschide suficient pentru a intelege adevarata voastra natura Divina.

Aceasta este caracterizata de conceptul de multi-dimensionalitate, un concept care ramane inca foarte greu de inteles, datorita limitarilor unei minti tridimensionale.


Dumnezeu, in minunata lui Iubire si cu Natura proprie, de creatie constanta, se extinde mereu, intr-un spectru din ce in ce mai larg de diferite manifestari. Imparatia animalelor este doar una din multele expansiuni de acest fel. Totul este parte a lui Dumnezeu, dragii mei. TOTUL. Atunci cand iti permiti sa ranesti o parte din Viata – Dumnezeu, tu ranesti TOTUL, inclusiv pe tine.

Pe planurile interioare, animalele au o inteligenta extraordinara, si sunt foarte diferite, mult mai diferite decat v-ati putea voi imagina in starea actuala de constiinta. Unele dintre ele conduc lumi si planete. Animalele traiesc in multe dimensiuni. Toate animalele au un sine mai profund, intocmai ca oamenii, dar natura acestuia este putin diferita.

Diferenta consta in faptul ca ele sunt facute sa apartina altei imparatii decat celei de care apartineti voi. Astfel, ele sunt de asemenea o extensie a corpului unei constiinte mult mai mari, sunt un alt aspect al divinitatii.
Constiinta se extinde de la cel mai inalt nivel pana la cel mai jos, cel al primei dimensiuni a rocilor si mineralelor. Toate sunt diferite expresii ale lui Dumnezeu.

In domeniul creatiei din Sferele Superioare, nu exista concepte precum mai putin, mai jos, mai bun decat, nu asa de bun etc. acestea sunt etichete pe care numai limitarile omenesti le puteau pune. Toti sunt iubiti in aceeasi masura si sunt considerati expresii ale lui Dumnezeu, aflate in evolutie constanta. Este o diferenta intre voi si animale, dar aceasta nu consta in ceea ce ati fost invatati pana acum.


Ca fiinte spirituale, noi avem mult respect pentru animale si le consideram ca pe fratii sau surorile noastre mai mici pe scara evolutiei. Le tratam cu acelasi respect cu care am vrea sa fim tratati.
Sa presupunem, spre exemplu, ca intr-o familie de oameni, sunt 10 copii. Ati spune ca cei mai tineri sunt inferiori celor mai mari, doar pentru ca au mai putina experienta de viata, si pentru ca nu stiu inca atat de multe ca cei mai mari? Ati spune ca cei mici nu merita sa fie tratati cu tot la fel de multa iubire si respect, pentru ca s-au nascut mai tarziu decat voi..? sau ca merita sa fie abuzati sau tratati prost, pentru ca inca nu s-au dezvoltat in aceeasi masura ca cei mari?


Eu nu as spune asa, pentru ca stiti foarte bine ca in cativa ani, vor recupera si va vor ajunge. Asta se intampla, prieteni, cu animalele. In ierarhia familiala a lui Dumnezeu, animalele care impart planeta cu noi sunt doar membrii mai tineri. Sper ca veti intelege ceea ce va impartasesc. Orice parte a creatiei are constiinta, de la cel mai mare la cel mai mic. In cele din urma, toti sunt considerati egali. https://mslpublishing.com/index.html

Pacea pe Pamant, pe care multi dintre noi declaram cu mandrie ca luptam pentru a o obtine, nu va deveni niciodata experienta noastra daca vom continua sa omoram alte fiinte, indifferent de scuza sau “motiv.”


Lumea se schimba si milioane de oameni devin vegetarieni pentru ca au ajuns sa inteleaga ca indiferent de FORMA TRUPULUI sau forma de viata pe care fiecare suflet decide sa si-o aleaga, la un moment dat in timpul existentei eterne din care facem toti parte, de fapt sufletele, inclusiv cele din acele trupuri „gustoase” care ne „plac” atat de mult, provin din aceeasi UNICA sursa, care este Energie, Iubire si Lumina.

O povestire interesanta:
Intr-una din cartile despre experienta apropierii mortii pe care le-am citit pe la sfarsitul anilor `90, un capitol mi-a atras atentia in special. Era despre un om care vazuse moartea cu ochii, in urma unui sever accident de circulatie, si primul lucru pe care l-a experimentat de indata ce a iesit din corpul sau fizic, a fost citez: „FIECARE DURERE pe care am cauzat-o VREODATA fiecarui GANDAC pe care l-am OMORAT VREODATA si fiecare durere fizica si emotionala a fiecarei creaturi pe care am ranit-o, cu intentie sau fara, iar durerea a fost inzecita pentru fiecare act de rautate INTENTIONAT ” .
Pamantul se extinde

Conspiracy of Science - Earth is in fact growing
http://www.youtube.com/watch?v=oJfBSc6e7QQ


Yes! The Earth is Expanding. Part 1 of 14.
http://www.youtube.com/watch?v=_f6hcGJbjL0


The Expanding Earth
http://educate-yourself.org/zsl/expandingearth04apr11.shtml

si multe mancaruri noi, excelente, sunt create de Mama Pamant pentru nevoile de hrana ale copiilor noii generatii de oameni.

Cei a caror constiinta e inca la nivelul de iubitor de carne si de ucis animale, vor continua, vor stationa in aceleasi lumi tridimensionale, alaturi de partizanii Noii Ordini Mondiale, pe care de altfel, incearca din rasputeri sa ii invinga si sa se indeparteze. Aceste lumi vor ramane intr-o dimensiune duala, care tine de domeniul iluzoriului, cu boli, saracie, maladii si sclavie.

Vrem sa ne eliberam? Sa eliberam atunci si animalele.
Ele au venit aici pentru a ajuta planeta si pentru a experimenta viata tridimensionala in libertate si pace, intocmai ca noi..


Unele din darurile pe care ni le ofera sau calitatile pe care le poseda sunt : IUBIREA NECONDITIONATA, RESPECTUL, COMPASIUNEA atat pentru noi, cat si pentru celelalte forme de viata, BLANDETEA, ENERGIA VINDECATOARE care depaseste limitele intelegerii noastre, INTUITIA si CONECTAREA LA SURSA, facuta intr-un numar mult mai mare decat al oamenilor.

Ne intrebam adesea de ce ne simtim MIZERABIL si PLINI DE FRICA de cele mai multe ori? SINGURI, FARA IUBIREA ADEVARATA si fara implinire in viata?
Solutia ar fi sa ne adancim in sufletul nostru, SA NE MONITORIZAM GANDURILE SI SURSA LOR SI MODUL IN CARE SIMTIM FATA DE ANIMALE. SA NE UITAM in ochii unei OI, CAPRE, MIEL, VACI, CAPRIOARE, ELEFANT, DELFIN, BALENA.. si sa vedem CE ANUME SIMTIM SI CE GANDIM DESPRE ELE..
CHIAR CREDEM ca ele au venit aici pentru amuzamentul NOSTRU? Sau ca resursa pentru NOI? IN CE MASURA SI DE CE am fi noi superiori lor? Sa ne gandim la asta. Noi NE GANDIM. Ele STIU.

Ce fel de CAUTATORI AI ADEVARULUI suntem noi? De ce ne limitam dorinta de a ELIBERA umanitatea cand am putea extinde aceasta notiune uitandu-ne dintr-o alta perspectiva, mult mai cuprinzatoare, la viata si cand am putea ajuta la ELIBERAREA ALTOR FIINTE de actiunile ne-umane in care le-am PRINS?

NOI SUNTEM ILLUMINATI pentru ele in multe feluri. Si am face bine sa nu uitam de KARMA.
CE SEMANAM AIA VOM CULEGE.
Implicatiile actiunilor noastre necugetate si a apatiei precum si a ignorantei individuale are efecte extrem de daunatoare la nivel colectiv multidimensional.

Vrem sa ne eliberam sufletul o data pentru totdeauna?
TREBUIE SA NE TREZIM ODATA SI SA INVATAM DIN NOU SA IUBIM TOATE FIINTELE CREATIEI SI SA INCEPEM SA LE RESPECTAM.

Sa ne imaginam pe NOI traind intr-o lume in care, aproape impotriva VOINTEI noastre, am fi crescuti inca de cand ne nastem pentru a deveni, intr-o buna zi, mancare sau accesoriu? O lume in care ne-am vedea fratii, surorile, parintii si copiii dusi la abator, si distrusi prin metode imposibil de conceput, stiind totodata ca si noua ne va veni randul, fara sa putem face ceva ca sa oprim asta?


Nu ne pare asta aproape un scenariu cunoscut? Nu e cam asa VIATA NOASTRA DE ACUM? Noi sa fim cum sunt animalele si cei din Noua Ordine Mondiala sa fie cei care ne chinuie?
Care e diferenta, deci, intre noi si animale, din acest punct de vedere??

Oricat ar fi de abuzate, animalele aproape niciodata nu ne platesc cu aceeasi moneda. Acest lucru se intampla foarte rar, din simplul motiv ca, fiind fiinte cu sentimente, se abtin de la a fi violente cu alte fiinte, indiferent de actiunile noastre. De aceasta scanteie, de acest fel de Divinitate, noi am uitat; si ele fac asta in ciuda imensei puteri fizice pe care o au asupra omului.


Daca omul ar fi carnivor sau omnivor adevarat, am pleca la vanatoare cu MAINILE GOALE, fata in fata cu orice animal, l-am prinde si consuma PE LOC, fara condimente si gatit.

In schimb, vanatorii folosesc arme si haine pentru a se deghiza, ascundu-se intr-un mod las, dupa copaci.

Iar cei care nu vanam, mergem la magazin si platim pe altii sa o faca prin consumerismul nostru neincetat, de carne si sange nevinovat.

Noi nu am avut, de fapt, niciodata nevoie sa ucidem alte fiinte pentru mancare, nici sa luam vanatoarea si alte practici barbare drept SPORT. Cum putem atunci sa ne proclamam superiori altor forme de viata? Datoram recunoasterea acestului lucru acestei planete si tuturor copiilor ei, dar si tuturor celorlalte forme de viata. Le datoram animalelor, de atata timp, carnea, blana, penele, pielea.. copacilor, apelor, minelor..
Noi ne-am folosit de ele in mod abuziv dint-o multime de motive absolut nenecesare.

A sosit vremea pentru toate religiile majore ale planetei sa devina constienti de aceste fapte si sa inceapa sa practice si sa transmita celor care urmeaza religii, adevaratul mesaj de Iubire si Pace Universala.

Transformarea in religie a inceput deja:
ASOCIATIA CRESTINA DE VEGETARIENI

http://www.all-creatures.org/cva/default.htm

http://agnvegglobal.blogspot.com/search/label/RELIGION%20AND%20VEGetarianism%3F

In ORICE caz, atata vreme cat oamenii vor ramane dependenti si programati psihic sa manance CARNEA MOARTA a unei fiinte ucise, nu vom reusi niciodata sa gasim ADEVARATA PACE pe aceasta planeta, indiferent cat am incerca, indiferent cat de tare am incerca sa ne implicam in miscarile de trezire a constiintei.


Daca ar fi UN SINGUR LUCRU pe care omenirea, la scara larga, l-ar putea face DINTR-O DATA pentru a opri INSTANT DISTRUGEREA ACESTEI PLANETE, ar fi adoptarea VEGANismului
http://www.veganoutreach.org/whyvegan/environment.html

http://www.wholevegan.com/vegan_organic_and_environment.html

http://www.ultimateselfrealization.com/Meat_and_the_Environment/

pentru sfarsitul nonsensului pe care l-a capatat viata noastra aici, acesta ar fi oprirea uciderii si mancatului animalelor si folosirea de produse animale, dupa care OPRIREA crimelor intre oameni va venit pur si simplu, natural..


Chiar daca fiecare om ar merge sa vaneze singur si doar pentru propria lui mancare, chiar daca ar pretinde ca face acest lucru CU DRAGOSTE si RITUAL SPIRITUAL, asta e o aberatie. Nu exista asa ceva ca A UCIDE CU IUBIRE si RESPECT.

Orice suflet IMPINS FORTAT si PREtimpuriu afara din trupul sau printr-un glonte sau o sageata sau orice alta forma, va ramane in stare de soc pentru o buna perioada de timp pana va intelege ce a avut loc si cu repercursiuni traumatice asupra sa.

Adevarata IUBIRE si RESPECT pentru Dumnezeu si creatia sa este prin ceea ce FACEM nu ceea ce spunem sau dorim sa facem.


Cum lumea e prea ocupata sa ia pastila rosie a Noii Ordini Mondiale, exista insa si o miscare initiata de cei care sunt si mai constienti si care incep sa vada, sa simta si sa realizeze STRANSA legatura intre UCIDEREA si folosirea altor creaturi ca RESURSA, indiferent ca vorbim de MANCARE, HAINE sau DISTRACTIE sau BANI, si ADEVARATA problema care sta, de fapt, la baza violentei din lumea noastra. Dr. Will Tuttle explica intr-un mod stralucit, prin intermediul cartii sale „World Peace Diet” [Dieta pentru o Lume a Pacii] acest aspect care e, de fapt, sursa tuturor problemelor noastre, dintr-o perspectiva umana, psihologica, sociologica si spirituala.
http://www.worldpeacediet.com/

Informatii extra despre carne si transformarea/evolutia noastra fizica
Aspectul fizic si implicatiile
MANCARE VIE=ORGANISM VIU
MANCARE MOARTA=ORGANISM MORT
SUNTEM CEEA CE MANCAM si GANDIM si SIMTIM si FACEM
„Lasati mancarea sa va fie remediu si remediul vostru sa va fie mancare” Hipocrate, parintele medicinei moderne

Avem nevoie de PROTEINE pentru formarea si transformarea ADN-ul nostru, insa acum, aceasta nevoie va putea fi satisfacuta prin proteine VEGETALE, inlocuind paradigma anterioara, primitiva a proteinelor animale. VECHIUL nostru ADN se schimba si asa ar si trebui sa fie. Atata vreme insa cat noi vom ramane fideli vechii paradigme, cel mai sigur ascensiunea in a 5a dimensiune va ramane vorba goala.

IESIM incet, incet din vechea noastra programare mentala, cand mancatul carnii, al lactatelor si oualelor era norma.

NOUL pamant, energia solara, schimbarea ADN ului nostru, de la 2 spirale, la 12, perceptia noastra extrasenzoriala din ce in ce mai acuta, toate astea vor duce, incet incet la miscorarea nevoii noastre de carne si o va inlocui, in mod natural cu proteine din plante si fructe pentru NOUL ADN.

DNA Activation PART 3, Renewal
http://educate-yourself.org/zsl/danactivation3part23mar08.shtml

Un mod sigur de a ne verifica frecventa este CAT DE MULT TANJIM SI CAT DE MULTA carne mancam.

Bineinteles ca pentru a obtine o schimbare permanenta, nu trebuie sa renuntam dintr-o data la vechile obiceiuri, ci e de preferat sa facem asta gradat, sa incorporam in stilul nostru de viata noile obiceiuri pana cand sistemul nostru va incepe sa RESPINGA ATAT CARNEA, CAT SI CELELALTE MANCARURI ANIMALE, TREPTAT SI NATURAL, precum o detoxificare serioasa de droguri, precum consumul alimentelor de sursa animala chiar este; in ciuda faptului ca renuntarea dintr-o data la carne, branza si oua in favoarea vegetarianismului a devenit o practica foarte comuna in zilele noastre, e nevoie ca acest lucru sa fie facut cu o anumita educatie, asa cum se cuvine, precum explica foarte multe linkuri din acest blog, pentru ca efectul sa fie de durata, permanent deoarece multi au o stare proasta si chiar depresiva, datorita dependentei de carne si branza.

Orice creste liber si este oferit GRATUIT de Mama Pamant, 100% bio si recunoscut imediat de corpul nostru este considerat MANCARE. Restul, este doar energie moarta obtinuta din mancare.
Celulele noastre sunt VII si noi avem nevoie de mancare vie.. CARNEA este o mancare MOARTA, plina cu hormoni de frica si teroare, eliberati ca energie in carnea bietelor animale, ucise in chinuri, CARE DEVINE MANCAREA NOASTRA.

WE ARE WHAT WE EAT! SUNTEM CEEA CE MANCAM!

Acum, sunt peste 7 milioane de vegetarieni numai in US, si in ultimii 2-3 ani,
s-au deschis cateva sute de restaurante pentru vegetarieni. Iar numerele cresc in continuu...in intreaga lume

Dependenta oamenilor de ANIMALE ca RESURSA se schimba de asemenea cu RAPIDITATE, odata cu MAREA TREZIRE/CONSTIENTIZARE. Restaurante, moda, produse de ingrijire a pielii 100% bio se ivesc de pretutindeni.

De fapt, insusi Pamantul se extinde, asa cum face orice corp planetar si galactic din infinita si mereu-in-crestere Creatie, la fel cum facem si noi. Ne nastem, crestem, ne maturizam si evoluam.
Plante, fructe, grane si nuci sunt reinnoite in fiecare an, iar daca noi nu le mancam intr-un an, dispar si isi vor relua ciclul vital in anul urmator. Aceasta este singura mancare adevarata, oferita GRATUIT si disponibila pentru un spirit constient, aflat in evolutie intr-un trup uman.

Daca vreti un supliment energetic, cu energie de buna calitate, atunci e cazul sa treceti la stilul de viata RAW. Numai atunci, corpul dumneavoastra va fi capabil sa absoarba mai multa ENERGIE FOTONICA.

Dupa mancarea RAW, mai urmeaza stilul de viata al celor care mananca NUMAI FRUCTE, apoi sunt cei care doar.. respira, nu e greu de imaginat cu ce se hranesc. Acum, daca ne uitam la vegetarianism sau mancare RAW, parca nu ni se mai pare atat de greu de realizat. Sunt mai mult de 3000 de bretarieni pe planeta chiar in acest moment!

Aruncati o privire pe pagina de RAWFOOD si VEGETARIANISM din siteul nostru, pentru resurse nelimitate despre cum TU poti sa faci aceasta tranzitie mai usoara si mai ales sa te bucuri de ea.


Solutii
Motivele de natura spirituala, legate de pace sau sanatate

Ce se va intampla cu un mar/morcov/cartof, laptuca, ceapa/seminte/grane/nuci daca nu vor fi culese si consumate? Care e durata obisnuita de viata a acestor mancaruri? Odata puse, vei gasi raspunsul la aceste intrebari in tine.

In acelasi timp, CE se va intampla cu o VACA, UN PUI, CURCAN, MIEL, O CAPRA, UN CAL daca NU VOR FI UCISI de catre oamenii care „au grija de ele”? ce s-ar intampla? Ar trebui sa fie lasate libere... Si UNDE, CUM ar fi vietile lor in AFARA fermelor in care sunt tinute, fie ele private sau industriale?

Copacul sau planta care ne va da fructele va muri? Sau va mai supravietui pana anul viitor, sa ne dea si mai multe fructe? Care e durata normala de viata a acestor mancaruri? AN DUPA AN sau SEZONIERA? Unde se duc daca nimeni nu le culege si nimeni nu le mananca?

Ce se va intampla insa cu VACA, UN PUI, CURCAN, MIEL, O CAPRA, UN CAL daca NU VOR FI UCISI de catre oamenii care „au grija de ele”? ce s-ar intampla daca ar fi lasate sa isi traiasca, asa cum isi doresc, viata?? Si cum ar fi daca acesti ANI DE VIATA nu ar fi brusc intrerupti, prin violarea LIBERULUI ARBITRU si a DORINTEI LOR DE A TRAI??
http://www.worldpeacediet.com/

Stiinta, comunitatea medicala se trezeste
http://agnvegglobal.blogspot.com/search/label/AGN%20VEG%20GLOBAL%20RED%20PILL%20SCIENCE%20-%20HEALTH

http://www.pcrm.org/

Fermierii de animale se trezesc
http://agnvegglobal.blogspot.com/search/label/AGN%20VEG%20GLOBAL%20RED%20PILL%20FARMERS%20AWAKENING

Hollywood-ul se trezeste
http://agnvegglobal.blogspot.com/search/label/AGN%20VEG%20GLOBAL%20RED%20PILL%20HOLLYWOOD


Lumea sportiva se trezeste
http://agnvegglobal.blogspot.com/search/label/AGN%20VEG%20GLOBAL%20RED%20PILL%20ANIMAL%20PROTEIN%20MYTH%20DEBUNKED-SPORTS

Religia a inceput sa se trezeasca
http://www.all-creatures.org/cva/default.htm

http://agnvegglobal.blogspot.com/search/label/RELIGION%20AND%20VEGetarianism%3F

Scolile au inceput sa se trezeasca
http://www.youtube.com/watch?v=nAu_TxmvCEg

A sosit si randul nostru!
Fie ca toate fiintele sa fie LIBERE si FERICITE!


Pentru cei care vor sa faca o diferenta in comunitate, link util:
http://nanacast.com/vp/101544/192028/

Pod peste curcubeu

Exista un pod intre rai si pamant.
Se numeste Rainbow(curcubeu) Bridge, pentru ca e un plin de culori.

Exista intr-o parte campii, dealuri si vai cu iarba luxurianta.

Cand un animal de companie moare, ajunge in acest loc
Unde mereu se gasesc mancare si apa, si e primavara mereu.

Cele batrane si fragile sunt tinere din nou,
Cele care au fost mutilate, sunt acum intregi..

Isi petrec toata ziua cu jocuri
Insa e ceva care lipseste.

Nu sunt langa persoana care i-a iubit pe pamant.
Asa ca in fiecare zi, se joaca si alearga, pana cand
Dintr-o data, cineva se opreste si priveste in sus.

Nasul se asmute!
Urechile’s ciulite! Ochii mari, atenti!
Si dintr-o data, acesta se desprinde de grup, in fuga.

Ai fost vazut! Si cand tu si prietenul tau special va intalniti,
Il imbratisezi calduros, iar el iti saruta iar si iar fata,
Iar tu ai din nou sansa sa privesti in ochii animalului care ti-a fost credincios.

Iar apoi, veti trece podul peste curcubeu impreuna, fara a mai fi nevoie sa va despartiti vreodata!

- autor necunoscut –
-
Resurse de informatie

Filme subtitrate in romana si materiale folositoare

Alimentatia, factor decisiv al sanatatii noastre!

http://www.trilulilu.ro/alonewolf/4b710799f44e1b Partea 1

http://filmedocumentare.com/cum-devii-vegetarian/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+FilmeDocumentareOnline+%28Filmedocumentare.com%29 PARTEA 2-a

Mincarea conteaza
http://vimeo.com/25394805


Cel mai important discurs pe care îl vei auzi vreodată - Gary Yourofsky
http://www.youtube.com/watch?v=nAu_TxmvCEg


FOOD INC. – un “documentar-
șoc” despre fabricarea alimentelor
http://altamedicina.com/documentarul-food-inc/

PAMANTENII, film documentar
http://video.google.com/videoplay?docid=-4867469000009495453#

Despre viata si sanatate, cu un specialist de exceptie al terapiilor naturiste Dr. Doru Laza
"Terapia adevarata se adreseaza in egala masura spiritului, sufletului si trupului" Dr. Doru Laza
http://www.formula-as.ro/2008/805/medicina-naturii-44/despre-viata-si-sanatate-cu-un-specialist-de-exceptie-al-terapiilor-naturiste-dr-doru-laza-9101

DOCTORI VEG in Romania

Dr. Doru Laza – prezentări video
http://altamedicina.com/dr-doru-laza-prezentari-video/

POVESTIRI FASCINANTE de VINDECARI MIRACULOASE si putina tristete umana
http://www.formula-as.ro/2009/883/sanatate-35/o-mare-nedreptate-doctorul-laza-paraseste-clinica-eden-11516

Blogul oficial al Dr. Calin Marginean
http://drcalinmarginean.blogspot.com/

Conferinţe medicale în Piatra Neamţ
susţinute de Dr. Călin Mărginean
MATERIALE VIDEO
http://drcalinmarginean.blogspot.com/p/prezentari-video.html

Cabinetul Dr. Virgiliu Stroescu
http://www.stroescu.go.ro/index.html


VIDEOTECA Dr. Virgiliu Stroescu
http://www.stroescu.go.ro/video.htm

COLECTIA DE AUR: RETETE RAW (inclusiv material educativ, VIDEOS si POZE) pentru toata lumea, de la incepatori la avansati

Minune si vindecare adevarata
Adevarata mancare pentru vindecare fizica, sufleteasca si planetara

PESTE 400 retete RAW pe categorii
http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/01/carte-de-bucate-raw-vegan-vegetarian-de.html

restaurantul BARCA cu specific RAW, In Bucuresti
http://ligiapop.com/2011/11/07/s-a-deschis-restaurantul-barca-cu-specific-raw/


EXCELENTA sursa tutoriala
http://www.ligiapop.com/


ZACUSCA RAW
http://ligiapop.com/2010/11/29/zacusca/

CHIFTELE RAW 1
http://crazygoodraw.blogspot.com/2010/11/chiftelute-pentru-ex-carnivori.html

CHIFTELE RAW 2
http://hrana-vie.blogspot.com/2010/10/chiftelute-raw-vegan.html

RAW BURGER (la jumatatea paginii)
http://crazygoodraw.blogspot.com/search/label/Retete%20raw%20vegan


NElactate
http://ligiapop.com/category/retete-vegane-fara-foc/nelactate-fara-foc/

TELEMEA VEGANA
http://ligiapop.com/2011/08/02/telemea-braziliana-raw-vegana/

MURATURI RAW
http://ligiapop.com/category/retete-vegane-fara-foc/

BORS RAW
http://naturawls.blogspot.com/2011/06/o-zi-frumoasa-de-vara.html

SUPA DE RAWSHII
http://crazygoodraw.blogspot.com/search/label/supa%20de%20rosii

SPAGHETTI RAW
http://ligiapop.com/2011/05/23/ligias-kitchen-spaghetti-din-dovlecei/

Painici, saleuri si-un covrig
http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/01/painici-saleuri-si-un-covrig.html

DESERTURI RAW

http://ligiapop.com/category/retete-vegane-fara-foc/deserturi-fara-foc/

http://floridecires7.blogspot.com/search/label/dulciuri%20raw


CARTI, POZE, RETETE

15 pasi spre un corp de vis! E-book gratuit
http://www.rawlifestyle.ro/

http://floridecires7.blogspot.com/p/carte-de-bucate.html

http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2011/03/carte-de-bucate-raw-vegan-vegetarian.html

http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=o.350661848599&type=1

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_350661848599#!/home.php?sk=group_150332344989952


Mesaj din partea animalelor:

„Vremea unei mari schimbari, a constientizarii a venit. Este o chemare catre umanitate si o invitatie, totodata, pentru ca voi sa va aduceti aminte ca este nevoie de ajutorul vostru in vindecarea acestei planete. Noi suntem, ca si voi, aici pentru a o apara, dar si pentru a trai o viata plina de bucurie, iubire, armonie. Acesta este singurul nostru scop.. si misiunea noastra. Dati-ne voie sa va fim ghizi.”
Animalele –
extras din uimitoare carte "The Animals' Messenger: A TALE OF TRUTH AND PURPOSE" – „Mesagerii animalelor: o poveste despre adevar si scop”
http://www.amazon.com/Animals-Messenger-TALE-TRUTH-PURPOSE/dp/1426963505
Autor: SHIRI JOSHUA, medium oameni-animale si co-fondator al S.O.U.L. Academy
http://www.soulacademy.ca/



Planetary healing from the ground up