Wednesday 4 October 2023

bufoni spirituali

 

Mesaj catre Catalin Al Haj Ali

https://trezireasivindecareaplanetara.blogspot.com/2023/09/lucratori-in-lumina-falsa.html 

O mostra din propriul tau medicament

A taste of your own medicine

or KARMA or CAUSALITY 

Culegi ceea ce semeni 

In afara de cele 2 ilustratii despre veganism, toate celelate au fost postate PUBLIC pe pagina lui Facebook



 
If you feel free to PUBLICLY, SHAMELESSLY, OFFEND, MOCK so many other humans
and if you can AFFORD to mock the only compassionate and awaken human category
which does the work for many others like you,
then your ego should have no problem getting a TASTE OF YOUR OWN MEDICINE...

This ONGOING project which will ALSO partially (for now) go PUBLIC, it's HIGHLY therapeutic for me, on so many levels...

you've begged for it so here you have it

my attention, YOU'VE GOT IT...

actele de bufoni si efectele lor...

 

 Next

De dupa 2020 si cu tot ce a avut loc, fiind acasa precum toata lumea, mi-am extins activismul initiat in 1996, in directii de analiza psihologica si spirituala a mai multor INFLUENCERS de pe social media.

Influencers cu milioane, cu sute de mii, zeci de mii de followers sau cei mai modesti, cu doar cateva mii.

Am dezvoltat o curiozitate pana la fascinatie observand si analizand in detaliu, comportamentul, exprimarile, energiile dar mai ales MESAJELE catre audientele lor.

Am aflat lucruri care m-au luat prin mare surprindere si de multe ori chiar contrariat profund. Mesaje extrem de derutante, confuse si false.

De la cei mai respectati si influentabili pana la cei mai putin cunsocuti, disonanta cognitiva, negarea, iluzia, auto deceptia reieseau mereu.


 

Pasiunea mea pt. studiul comportamentului uman in relatie cu mediul, societatea, alte fiinte a devenit o preocupare constanta si parte din activismul meu continuu.



Ipocrizia din TRUTH and FREEDOM movement m-a bulversat constant.

Am cautat cu mare anticipatie pe ORICINE in acea perioada care STIA ce se intampla cu adevarat (intre 2020-2022) si care AU INFLUENTA asupra publicului, in speranta ca ne vom putea uni fortele si sa neutralizam cat de mult posibil din dezinformarea maselor.

Asa am ajuns si pe pagina lui Catalin, dupa o mai mare absenta deoarece era o fosta conectie cu care nu am mai fost in contact din 2018.


 

Observand cat de pasionat era despre a expune ce se intampla atunci, totodata am mai observant ca FELUL in care el o facea, era unul constant batjocoritor la adresa celor care isi luau informatia de la mass media si autoritati.

Pt. inceput am inteles frustrarea celor ca el deoarece si eu am experimentat exact astfel de simtaminte pt. o perioda.

Dar dupa un timp, am aprofundat observatia si analiza fenomenului de supunere oarba a maselor si am realizat ca aceasta mentalitate, conditie si perceptia de a asculta de autoritati ca niste roboti, fara sa ne mai exersam libera gandire, liberal arbitru si chiar sa ne riscam vietile noastre si ale copiilor prin aceasta obedienta oarba, are cauze si implicatii de trauma, psihologice si spiritual cu mult mai profunde decat ceea ce era usor de criticat si acuzat de la suprafata.


 

Atunci am inceput sa simt compasiune pt. sutele de milioane de victime ale sistemului si sa-i percep ca pe niste oameni traumatizati la nivel de suflet. Milioane au platit cu insasi viata aceasta trauma.

Chiar daca, fiind activista vegana pasionata din 2010, a continua sa simt compasiune pt. umanitate care rezista cu inversunare sa se trezeasca si insista in mentine o traditie sadistica de a omora alte fiinte  pt. mancarurile vechi (ignorand variantele aproape identice curente dar fara cruzime), ramane un effort constant.

 


Si astfel am ajuns si pe pagina publica a lui Catalin unde am mai observat ca pe langa postari cu iz de misoginie (tipica lui dintotdeauna) au aparut si batjocura constanta la adresa <mascatilor>, vaccinatilor, oilor, au inceput sa apara si asupra veganilor. Categoriile prin care el si-a transformat pagina intr-o sursa de batjocura constanta, se tot inmulteau.


 

Atunci am inteles ca acest individ trebuie atentionat si oprit.


 

Catalin Al Haj Ali  care a decis ca e mai bine sa se ridiculizeze constant si sa isi creeze propriile momente si imagini penibile in loc sa isi continue asa auto denumita cariera de terapeut deoarece fara nici un fel de retinere, deja el si-a transformat pagina intr-o sursa de AUTO vindecare, auto terapie, nicidecum de vindecare a altora.


 

AUTO vindecare deoarece a folosit prilejul plandemiei sa isi DEA ARAMA PE FATA, sa isi dea jos una dupa alta TOATE mastile pe care el le purta de mult timp si deja IL SUFOCAU.

De unde si obsesia compulsiva a lui, in a-i denigra pe cei care inca se mascheaza in public (trauma mentala indusa de mass media mind control) deoarece el insusi se simte mascat de atatia ani, trebuind sa joace roluri diferite pt. nevoile de moment ale supravietuirii.



Pana la urma, a deveni actor a fost candva visul lui adevarat. Si asta continua sa exprime, ACTING...

ROLURI diferite: de ghid spiritual, terapeut, specialist dezvoltare personala, bufon, samd

Inca se cauta pe el insusi...



Folosindu-se de alte victime ale sistemului, el insusi o alta mare victima si-a transformat pagina si activismul intr-o confesiune personala si constanta.

Acesta SUNT, fara a mai pretinde ca sunt altceva sau altcineva.

Chiar daca cele cateva personalitati ale lui oscileaza constant prin postari.

Si DE CE atata interes din partea mea pt. acest individ?


 

Deoarece fiind activista vegana de peste 10 ani si simtind de multe ori greutatea energetica a acestei planete launtric, prin cele 200,000 de ființe vii, ucise violent in FIECARE MINUT, nu pot permite unui bufon deghizat in terapeut sa imi batjocoreasca munca de 14 ani, precum si zecile de miliarde de fiinte ucise annual si totodata nepermitand acestui jokster sa denigreze pe multele alte milioane de vegani.


 

Totodata, am decis sa ma ocup de data asta mai serios despre demascarea acestor clowns aka false light workers, deoarece am trecut in urma cu cativa ani prin niste episoade care mi-au furat prea mult timp si energie in directia lui.

Deci acest proiect pt. mine are efecte terapeutice si chiar este necesar deoarece ca activisti dedicati celei mai vitale si spirituale cauze pe aceasta planeta, avem deja prea multe obstacole de infruntat ca sa mai permitem si acestor fraude spirituale sa ne manjeasca munca, eforturile si pasiunea, cu un pseudo umor de psihopati.



Analizand postarile lui am mai observant ca numarul de likes si shares la ORICE apartine LUI personal si important pt. el (promovari de carti, video clipuri) nu sunt multe deloc DESI are 25K followers.

Asta nu inseamna decat un lucru. Audienta lui a VAZUT si SIMTIT deja ca nu e un terapeut, ghid spiritual, healer sau specialist de dezvoltare personala authentic.

Doar a INCERCAT PRIN invitatii lui cu adevarat profesionisti sa APARA ca ei.

Ipocrizia, fatarnicia si mascarada prezenta in orice aspect din activismul lui DOARE profund. In timp ce el critica exact aceleasi tipologii umane precum el insusi.

Oglindire maxima.


 

Am studiat in privat profilurile sociale ale multor public influencers dar nu am reusit inca SA GASESC CEVA ATAT DE DENATURAT SI JOSNIC precum pe pagina acestui pseudo influencer.

Deci, ce am descoperit…


 

Definition of buffoon:

A buffoon is someone whose ridiculous behavior is a source of amusement to others.

Veganii au devenit cea mai importanta categorie umana de pe Pamant la ora ACTUALA.

Importantă NU narcisista, ci strict in sensul in care prin insasi miscarea de veganism, MAJORITATEA problemelor urgente ale planetei sunt rezolvate: holocaustul animalelor, distrugerea ecologica a planetei (a nu se confunda cu alte agende), foametea a sutelor de milioane de oameni de toate varstele, imbunatatiri in insanatosirea mentala si emotionala (insanatosirea totala este imposibil de atins din cauza ca veganii se confrunta constant cu prea multe probleme si atacuri)  dar mai ales fizica si SPIRITUALA precum si stabilirea unei PACI globale deoarece PACEA in lume incepe chiar in propriile farfurii.

 


Implicatiile geo politice, sociale, culturale, ecologice, psihologice, fizice si spirituale prin tranzitionarea si de fapt REINTOARCEREA catre VEGANISM (prevalent de mii de ani in multe culturi antice) ca LIFESTYLE si PLANT BASED diet nu are nici o alta alternativa.


 

Deci, CINE incearca sa puna <jos> o astfel de miscare si o astfel de categorie trezita a umanitatii?

Decat bufonii liliputani si complexati fizic (dar nu numai) cu bratele si picioarele pleznind ca niste caltabosi PREA mult umpluti de carnea si branza obtinute prin acte extreme de sadistice deghizati in ghizi spirituali, <terapeuti> si specialist in <dezvoltare spirituala>

SAU

Generația Tiktok Dobitok.


 

Pana si umorul si-a pierdut bunul gust in aceste  vremuri extrem de tulburi de dupa plandemie cand absolut fiecare din noi am fost fortati sa ne eliberam de TOATE felurile de blocaje suprimate mental si emotional

Aceasta perioada a fost absolut necesara deoarece tot ce a aparut dupa 2020 era IN NOI de prea multi ani si trebuia sa erupa…

Toate categoriile de imbalante spirituale, mentale, emotionale si fizice au trebuit sa fie adresate si expuse…

Dar asta nu inseamna ca  ne putem permite a batjocori constant pe nimeni deoarece fiecare avem traumele personale, povestea noastra si motivele pt. care am ales sa continuam sa purtam masti sau sa nu le mai purtam dupa faza initiala cand TOATA lumea le-a purtat (altfel nu se putea intra in magazinele cu mancare) 

sau motivele pt. care multi s-au vaccinat, multi nu s-au vaccinat iar altii au facut-o o data dar nu si a 2a oara…


Poza postata public de el in proprie aroganta si irealism...

Numai un complexat spiritual, mental, emotional si fizic poate continua de 3 ani sa puna jos oameni traumatizati, veganii si implicit miscarea de compasiune si eliberare a tuturor fiintelor exploatate si ucise sadic pt. ca el si altii ca el sa se indoape cu bucati de trup sfartecate violent, cu energia (adrenochromul) suferintei si traumei extreme a finalului violent pt. miliardele de fiinte ce trec prin casele iadului (abatoare) si care inca se hranesc obraznic cu lactatele procesate din laptele furat de la mamele vacutze, destinat pt. copiii lor, copii care ajung tot in abator SAU in linia de sclave mamici viitoare, abuzate annual prin sarcini facute artificial si ucise violent dupa cativa ani cand ugerele lor infectate si extreme de abuzate prin sarcinile anuale fortate, ating pamantul si ele nu mai fac fata.

Astfel de horror stories REALE au loc in FIECARE MINUT in intreaga lume.

ASTFEL de situatii necesita interventie urgenta si unirea a cat mai multor oameni sa continue sa expuna aceste orori si sa le opreasca.

 

Nu sa fie MOCKED (batjocoriti) de BUFONII patetici care au depasit demult si cu mult toate nuantele de penibil si ridicol, chiar la adresa proprie.

Din fericire, intunericul sau lumina falsa nu rezista mult in camuflaj. Se autodemasca relativ usor 

Dar pentru ca majoritatea omenirii se afla INCA sub semi transa si semi hipnoza de mind control si atacuri asupra constiintei, liber arbitrului, constiintei si mintii, astfel de jokers spirituali trebuiesc mai departe demascati si expusi.