Friday 10 June 2016

Interviu Cobra AGN Veg
AGN VEG Interviu Cobra  

Multumiri din suflet si recunostinta Danei Spring pentru traducerea interviului din engleza in romana 

Mai, 2016 
Cobra este un contact Pleiadian şi a fost în contact cu un grup de eliberare planetara majora de peste 35 de ani. El a fost sfatuit să rămână anonim de catre Rezistenţa şi are comunicaţii în curs de desfăşurare cu fiinţe de pe planeta X care ajuta Mișcarea de Rezistență. Ca un reprezentant pământesc  al reţelei Agarthan şi a forţelor de lumina, el se străduieşte sa pregateasca umanitatea pentru Eveniment.
Pentru mai multe informaţii vă invităm să citiţi blog-ul său Arhiva totalizare intrări 721 la această dată.
A se vedea: 2012portal.blogspot.comCOBRA interviu AGN VEG
Bună ziua Cobra şi mulţumesc pentru ca ai acceptat invitatia noastra pentru un interviu cu AGN VEG

http://agnvegglobal.blogspot. ca /
Iti mulţumesc in acelasi timp pentru toate felurile tale minunate si altruiste în care ajuti planeta noastră mama sa fie eliberata si vindecata.
Umanitatea şi toate fiinţele iti rămân veşnic recunoscătoare pentru asta
Pentru cititorii şi vizitatorii blog-ului care sunt noi la Eliberare Planetară, Eveniment şi alte informatii din jurul acestor subiecte, vă rugăm să vizitaţi aceste linkuri pentru a afla mai multe despre Co.BR.a ce reprezinta si cine este
http://2012portal.blogspot.ca/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_08. html


în blog-ul său
http://2012portal.blogspot.ca/
 
există multe fascinante postari, atat curente cat şi arhivate, din 2012 până la data actuala, cu detalii foarte importante despre evenimentele ascunse în spatele nostru legate de sistemul solar şi eliberarea planetei

precum şi cum să va pregătiti pentru uimitoarele Schimbari Planetare care vor avea loc
http://prepareforchange.net/

 
Draga Cobra

Ne-am simţit obligati să te contactam şi sa cerem permisiunea ta pentru un astfel de interviu, pentru că ai fost primul şi rămâi singura persoana cheie printre alte grupuri de miscare si eliberare planetara, tu esti cel care în 2012 prin intermediul blog-ului tau, s-a referit la elefantul din cameră, si anume:
"după eveniment, vom opri uciderea/mancarea animalelor şi  le vom recunoaste pentru ceea ce sunt ele cu adevărat."
A fost această declaraţie pe care am citit-o în 2012 în blog-ul tau si prin care ai câştigat instantaneu atenţia şi încrederea mea legat detot ce imparti si faci, deoarece nimeni altcineva nu a făcut-o până la acel moment.
Acest interviu reprezintă vocea şi preocupările a miliarde de suflete,  în corpuri umane sau animale, cu sau fără voci.
Interviul de azi se bazează pe o lista/serie de Q & A (intrebari si raspunsuri), între AGN VEG si Cobra, reprezentand ceea ce am identificat ca fiind Elefantul din Camera...in timp ce nimeni altcineva din mişcările de eliberare planetară şi alte organizaţii nu au adresat  adresat încă în profunzime
Aici  oferim numai transcriptul  interviului  audio care a avut loc în Mai 2016
Este vorba despre conexiunea dintre planeta noastră, locuitorii ei, alimentele pe care le mancam, modul în care acestea sunt prelucrate şi relaţia lor cu umanitatea la nivel planetar, galactic, ezoteric/spiritual, precum şi din punct de vedere al implicatiilor si perspectivelor fizice.


Interviu

AGN Veg.
Fiind conştienţi de faptul că ANIMA inseamna SUFLET, VITALITATE  suflet în limba greacă veche, iar cuvântul SIMŢITOR se aplică la toate sufletele şi fiinţele spirituale constiente indiferent de forma temporară pe care o pot lua, capabile să simtă bucurie şi durere, plăcere şi suferinta, nu este atunci corect că toate animalele sunt fiinţe simtitoare?

C.
Da, desigur, toate animalele sunt fiinţe simtitoare şi ele simt tot spectrul de emotii ca si fiinţele umane deci, sfatul meu ar fi să fie tratate ca fiinţe umane
 

AGN Veg.
Este adevărat că sufletele pe care noi le stim ca animale au venit aici cu milioane de ani înaintea oamenilor?

C.
Da, este cunoscut ca un proces de evoluţie, unele dintre animale au fost originare acestei planete iar altele au venit sau au fost importate de pe alte planete

AGN Veg.
În afară de propria lor evolutie spirituala, este adevărat că scopul lor original de a fi aici a fost/este de ancorare a energiei dimensionale prin corpurile si constiinta lor în grila planetara, după ce starea Mamei Pământ a fost transformata de la cea initiala, cristalină la cea actuala/stâncoasa, in urma războaielor galactice?

C.
Pentru unele animale da,  dar nu pentru toate animalele, de exemplu delfinii şi balenele au venit din Sistemul Stelar Sirius pentru a ancora o anumita grila de energie, specifica pentru această speciala transformare planetarăAGN Veg.
În ultima vreme, am vazut de foarte multe ori cai, vaci si capre ca în Transa, intr-un fel de stare meditativă ca si cum primesc un fel de transmisii.
Este corect să spunem că aceste tramsmisii sunt împământate prin corpurile si constiintele lor pureconectate la energii inalt dimensionale?

C.
Acestea nu sunt constient impamantate, dar ele simt si percep aceste energii în felul lor şi se conecteaza cu ele, în felul lor 

AGN Veg.
Fiintele cunoscute sub numele de animale au fost create în nivele  5D şi dacă da, sunt acestea încă conectate la casele lor in 5D?

C.
Totul si fiecare fiinţa simţitoare a venit de la SURSA, fiintele diferite au diferite fluxuri de evolutie, diferita istorie, dar cu totii, toate fiinţele vii provin din SURSA... toate fiinţele vii se confruntă cu Anomalia Primară în felul lor şi toate fiinţele sunt reconectate cu SURSA în felul lor cu excepţia celor care au ales cu liberul arbitru sa nu o faca

AGN Veg.
Este adevărat că vechii practicanti de magie neagra au folosit ritualuri de sacrificiu, atat pe animale cat şi pe oameni, forţând un suflet sa paraseasca forma sa fizică împotriva timpului său natural de tranziţie, ca o parte a practicilor intunecate pentru atingerea unor scopuri negative spiritual?

C.
Da, din păcate, acest lucru este adevăratAGN Veg.
Nu acesta este si sistemul nostru actual de forţare a peste 600 sute de milioane de suflete din corpurile lor fizice de animal, la fiecare 5 zile pentru hrana, parte a aceleaşi practici întunecate vechi, doar la o scală mult mai mare dar, parte a programarilor archonice?


C.
De fapt, aş spune că, parţial, nevoia oamenilor să mănânce carne este manipulata într-un mod care permite anumite forţe la abuzul de care au nevoie pentru a continua practica de sacrificiu. As mai spune ca este acceptata de societatea moderna de la suprafata planetei, astfel încât unii oameni  încă mai simt nevoia să mănânce carne, dar modul cum aceasta se face în societatea actuală este absolut nedrept


 
AGN Veg.
Viata unei fiinte sub formă de vacă este de 25 de ani. Nu este o incalcare foarte grava a Legilor Universale sa fortezi un suflet afara din haina sa fizica înainte de timpul său natural de tranziţiei, exemplu numai după 5 ani?

C.
Da, desigur, este împotriva legilor naturale în restul Universului, ei nu o fac, acest lucru se întâmplă doar pe această planetă în acest moment
 

AGN Veg.
Vechiul război pe aspectul Feminin, Zeiţa Creaţiei este reflectat cu privire la faptul că oamenii au fost manipulati pentru a conveni, practic, exploatarea şi furtul/consumand purtătoarele si sustinatoarele de viaţă, prin alimente animale cum ar fi ouă, lapte şi carne. Nu există aici o conexiune intimă ezoterica?
Exista o conectie ezoterica, dintr-o perspectiva spirituala intre suprimarea istorica, exploatarea şi abuzul de femele umane si suprimarea istorica, exploatarea şi abuzul de femele animale pentru ouă, lapte și carne?

C.
Aş spune că toate formele de abuz al animalelor sunt puternic legate de suprimarea principiilor feminine


 
AGN Veg.
Există vreo legătură ezoterica între ritualurile intunecate de sacrificiu animal şi faptul că în mijlocul fiecarei mese, în timpul oricarei sărbătoari religioasă/tradiţională, în fiecare cultură a oricarei naţiuni, se află sacrificata o fiinta simţitoare (miel, curcan sau porc)?

C.
De fapt, acest obicei este o reflectare a ritualurilor de sacrificiu mai vechi, care aveau loc în aer liber şi este o rămăşiţă a acestora.AGN Veg.
In intreaga lume există sute de mii de abatoare. Sunt aceste locaţii folosite de către entităţile întunecate in scopul de a recolta energie grea pentru scaderea  vibratiei a tărâmurile astrale?

C.
Nu numai scaderea taramurilor astrale dar, de asemenea, cel eteric şi în special planul plasmatic, dar este adevărat, în principiu este adevărat 


AGN Veg.
La fiecare minut in lume, bazat pe sursa care calculeaza uciderea animalelor, 200.000 de animale pe minut (sau 600 de milioane la fiecare 5 zile) sunt ucise pentru alimente. Cum afectează acest lucru nivelul energetic planetar?

C.
Desigur toate aceste ucideri sunt resimtite pe scară planetară destul de dramatic şi acest lucru influenţează condiţiile din corpul de energie planetar dar toate acestea vor fi tratate la momentul EvenimentuluiAGN Veg.
De unde provine acest colosal numar de suflete din animale?

C.
Aş spune că sufletele grup din diferitele specii de animale sunt de fapt din planul astral şi eteric iar multe dintre aceste emanatii de suflete din sufletul grupului se incarneaza in planul fizic, mai ales în acest moment


AGN Veg.
Înainte de proiecţia lor aici, sunt conştienţi/constiente de ceea ce le aşteaptă inainte de incarnare?

C.
Ele înţeleg într-o anumită măsură, dar nu complet


AGN Veg.
Ce se întâmplă cu sufletele lor imediat după sacrificare? Unde se duc?

C.
OK, sufletul animalelor părăseşte corpul câteva momente înainte ca trauma sa devina prea mare iar apoi animalul este returnat sufletului lor de grup de animale in planurile eterice si astrale.


AGN V.
Am citit într-o carte despre viaţa după moarte faptul ca in apropierea morţii, sufletul omului este propulsat direct din corpul său fizic, la impact prin accident de exemplu, înainte ca durerea sa devina prea mare... este acest lucru valabil si pentru sufletele animalelor? 


C.
Da, exact

 

AGN Veg.
De ce ele nu se apara folosindu-si vointa si puterea fizică, împotriva agresorilor, asupritorilor si a celor care le ucid?


C.
Deoarece acestea sunt conditonate de durere, se foloseste violenţa destul de mult ceea ce a dus la suprimarea liberului lor arbitru

AGN Veg.
Deci, dacă sufletul iese din corp înainte ca durerea sa devina de nesuportat, ce fel de forţă sau mecanism menţine corpul în mişcare (cum ar fi exemplul unui pui al cărui cap a fost tăiat dar acesta continuă să se miște)? Exista vreun fir energetic  de legatura intre corp si suflet?

C.
OK, sufletul iese din corp, dar se mentine o legătură cu creierul fizic şi există, de asemenea, o descarcare de curent electric în sistemul nervos central, acest lucru declansand miscarea corpului
 

AGN Veg.
Sper ca nu se mai simte multa durere după ce sufletul iese

C.
Mult mai puţină durere in acel moment

 
AGN Veg.
Daca durerea si suferinta nu au facut parte din planul creator al Sursei, de ce animalele au "acceptat" aceste (mis) concepte transmise/executate printre unele învăţături spirituale?

C.
Animalele sunt aici, experientand Anomalia Primară în felul lor

AGN Veg.
Acum, cu multe mii de autotrofi şi milioane de vegani, ştiind ca noi am fost proiectati ca fructarieni (frugivori) prosperand din ALIMENTATIE care creste direct din sol, nu prin uciderea altor fiinţe (exceptand cazuri izolate, cum ar fi persoanele care trăiesc în zonele cu climă foarte rece care s-au adaptat pentru a supravieţui pe carnea animalelor), facem o revenire treptată, o întoarcere la forma noastra cristalina originala, care necesită din ce in ce mai putin alimentatie solida şi din ce in ce mai mult alimente proaspete cu vibratie ridicata?

C.
Acest lucru este valabil mai mult pentru oamenii dezvoltati spiritual, dar pentru majoritatea omenirii, oameni încă vor mânca carne, dar acest lucru va fi dintr-o constiinta si o perspectivă diferită

AGN Veg.
Este hrana pe care o consumam in fiecare moment (LA NIVEL ENERGETIC) direct proportionala cu starea conştiinţei noastre şi cu starea emoţională/mentală?


C.
Există o relaţie, dar există manipularea de catre cabal legata de ce mancam... suntem de fapt forţati şi manipulati în consumul de anumite alimente, anumite cantitati de alimente şi anumite tipuri de alimente... Voi vorbi pentru cea mai mare parte a umanităţii, acest lucru este adevărat...
 
AGN Veg.
Este adevărat că asa cum Oamenii sunt recoltati energic de catre entităţi ale întunericului, la fel si  animalele, direct SI prin noi?

C.
Da, exact
 
AGN Veg.
La fiecare 24 de ore, prin agricultura animala sunt distruse 200.000 de hectare de padure la nivel mondial, aproape s-au sters de pe planeta noastra plămânii (pădurea Amazon) acest lucru fiind de departe cel mai devastator ecocid, după deşeurile nucleare.  În acest context, după Eveniment, vom avea soluţii imediate, cum ar fi metode avansate de producere a alimentelor şi replicatoare de mancare/ alimente  care să înlocuiască complet toata agricultura animala?

C.
Acest proces va dura ceva timp, dar va fi destul de rapid


AGN Veg.
Noi deja avem nelimitate produse alternative pt (Carne/ Lapte/ Oua/ Peste) , pe baza de plante şi diferite opţiuni pentru a înlocui proteina animala cu produse care au aceeasi textura şi gust, doar mai sanatoase, cu tot necesarul nutritiv si fara a folosi dogma "uciderea pentru viaţă este necesara". Va fi mancarea inlocuitoare programata si valabila prin replicatoarele de mancare dupa Eveniment?

C.
Da, desigur, acest lucru va fi disponibil

 
AGN Veg.
Ce se va intampla cu miliardele de animale care în prezent sunt ţinute captive pentru alimente, profit, moda, experimente, "divertisment", "sport", munca si alte utilizari odată ce acestea vor fi eliberate din robie şi exploatare?

C.
Ele vor începe să trăiasca viaţa lor, mai conectate cu natura, mai libere şi in mai multa armonie si scop


AGN Veg.
La cât timp după Eveniment, aproximativ, se poate estima că toate formele de exploatare si ucidere a animalelor vor fi complet depăşite, ilegale?

C.
As spune ca in cateva luni va fi rezolvată prin întreaga planetă

 
AGN Veg.
Fortele de Lumina ne vor asista tehnologic în această direcţie si în rezolvarea tuturor acestor probleme prin punerea în aplicare a Codexului Galactic în lumea noastră?

C.
Da

 
AGN Veg.
În cartea profetica Thiaoouba
http://www.thiaoouba.com/
s-a mentionat cum în anumite taramuri 4D dimensionale, oamenii sau alte fiinţe încă consuma carnea altor fiinţe, dar ei nu le ucid, doar aşteapta pentru ca acestea să tranzitioneze în mod Natural şi apoi se cere permisiunea pentru corpurile lor şi le consuma cu recunoştinţă fata de sufletul care a plecat. Este adevarat?

C.
Acest lucru a fost valabil pentru unele civilizaţii în univers, da...

 
AGN Veg.
Ştim că toate sufletele in creatie se lanseaza într-o continuă evoluţie spirituală şi expansiune. Sunt sufletele din forma curenta, animală in Ascensiune si vor deveni cocreatorii nostri?

C.
Acestea nu sunt ascendente inca pentru că înainte de  ascensiune au nevoie, de asemenea să treacă printr-o evoluţie umană, dar vor avea propria lor dezvoltare accelerată ce ii duce prin propriul lor proces  în viitor

 
AGN Veg.
Este adevărat că SPECISISMUL este cauza planetara principala a xenofobiei, rasismului, supremaţiei, elitismului şi ca avem nevoie de vindecarea SPECIESMULUI  înainte de a ne putea  aştepta să evoluam în mod natural într-o civilizaţie avansată galactic unde sute de mii de alte rase si specii co galactice există în pace şi armonie, fără exploatarea şi uciderea reciproca?

C.
Toate acestea sunt parte a procesului prin care trecem chiar acum
 
AGN Veg.
Este Liberul Arbitru al unei fiinte care ucide si mananca o alta fiinta impotriva Liberului Arbitru de a Trai (a fiintei ucise), inca valabil ca Liber Arbitru?

C. Este liber arbitru dar nu are legatura cu scopul universului de evolutie 

 
AGN Veg.
Mai exista alte lumi care au fost intr-o situatie similara si care acum sunt eliberate de catre Confederatia Galactica?

C.
Acest lucru s-a intamplat destul de mult în trecut în întreaga galaxie dar dupa ce planeta este eliberata se intampla din ce in ce mai putin

 
AGN Veg.
Dupa Eveniment se va aplica Codexul Galactic in aceeasi masura si acelasi timp atat pentru oameni cat si pentru toate fiintele?

C.
da

 
AGN Veg.
Putem primi o idee legata de hrana consumata de Pleiadieni şi de restul membrilor Confederaţiei Galactice şi modul în care aceasta este produsa?

C.
Pleiadienii nu mănânca multe alimente, practic au un anumit elixir, un anumit tip de bauturi pe care le folosesc zilnic şi este suficient pentru ei... unii dintre ei încă mai mănâncă un anumit tip de fructe, dar acest lucru nu este necesar pentru supravietuirea lor

 
AGN Veg.
Exista pe fiecare planeta Inaltata o mare varietate de fiinţe simţitoare care pasnic coexista sau fiecare planetă are o varietate limitata de fiinţe?

C.
Depinde de situația planetara... unele planete au mai mare diversitate, unele planete mai puţin, dar toate fiinţele care există pe acea planetă au învăţat să co exista paşnic


Sfârşitul interviului

Cuvinte de închidere
Cobra, în numele MULTOR MILIARDE de fiinţe atat în formă de animale cat şi umane şi în numele Mamei Pământ, un suflet simţit iti mulţumeste şi iti aduce recunoştinţă eterna, infinita, dragoste şi apreciere pentru acest interviu şi pentru tot ce faci. 
Cu dragoste
Victoria Luminii! 


AGN VEG and team